Η σειρά των τεσσάρων μοντέλων από 100hp έως140hp (μέγιστη) συνδυάζει τις μικρές διαστάσεις, την ικανότητα ελιγμών και την ευκολία στη χρήση ενός τετρακυλίνδρου σχεδιασμού με την προηγμένη τεχνολογία, τα κορυφαία χαρακτηριστικά και την άνεση που βρίσκεις στα μεγαλύτερα μοντέλα της εταιρείας. Είναι η καλύτερη επιλογή για μεικτές αγροτικές επιχειρήσεις, κτηνοτροφικές μονάδες, εργολάβους και φορείς συντήρησης δρόμων.

Κάθε μοντέλο Vestrum CVXDrive κινείται από έναν τετρακύλινδρο κινητήρα FPT 4,5 λίτρων με ένα ηλεκτρονικό σύστημα ψεκασμού υψηλής πίεσης (common rail), με πολύ προηγμένη τουρμπίνα και intercooler για την ανάπτυξη μεγάλης αύξησης της ροπής σε χαμηλές στροφές κινητήρα, σύμφωνα με τους ευρωπαϊκούς κανονισμούς εκπομπής καυσαερίων Φάσης 5, ενώ το διάστημα συντήρησης των 600 ωρών ελαχιστοποιεί το διάστημα διακοπής λειτουργίας και το λειτουργικό κόστος.

Τεχνολογία μετάδοσης κίνησης

Το κιβώτιο CVXDrive παρέχει αδιαβάθμητη συνεχόμενη ταχύτητα πορείας μέχρι 40 km/h, μια ταχύτητα η οποία, χρησιμοποιώντας τη λειτουργία Eco, μπορεί να επιτευχθεί στις 1.700 στροφές ανά λεπτό για ελαχιστοποίηση της κατανάλωσης καυσίμου.

Το κιβώτιο ταχυτήτων ενσωματώνει την τεχνολογία διπλού συμπλέκτη για να προσφέρει ομαλές, πλήρως αυτόματες αλλαγές μεταξύ των δύο μηχανικών περιοχών και να καταστήσει διαθέσιμη την πλήρη ισχύ έλξης σε ολόκληρο το εύρος ταχύτητας. Η λειτουργία Ενεργής Ακινητοποίησης (AHC) κρατά το τρακτέρ ακίνητο, φορτωμένο ή ξεφορτωμένο και χωρίς να πατάτε τα φρένα, ενώ το αυτόματο χειρόφρενο τοποθετείται ως στάνταρ. Η λειτουργία Αυτόματης Διαχείρισης Στροφών (APM) προσφέρει τέλεια επικοινωνία μεταξύ κινητήρα και κιβωτίου ταχυτήτων, παρέχοντας ομαλή, αποδοτική και άνετη λειτουργία στο τρακτέρ. Για να εξοικονομήσει καύσιμα, το σύστημα αυτομάτως μειώνει την ταχύτητα του κινητήρα όταν διαπιστώσει ότι απαιτείται λιγότερη ιπποδύναμη, όπως η μετακίνηση από σκληρότερα σε μαλακότερα εδάφη ή όταν η ζήτηση από το υδραυλικό σύστημα μειώνεται.

Ισχυρά υδραυλικά πληρούν κάθε απαίτηση

Με ηλεκτρονικό υδραυλικό (EHC), κατηγορίας 2 ή 3N τα μπράτσα έχουν ανυψωτική ικανότητα έως 5.600 κιλά, ενώ η αντλία υδραυλικού μεταβλητής παροχής (PFC) έχει παροχή 110 λίτρα ανά λεπτό. Ο έλεγχος διαχείρισης για το κεφαλάρι, που λειτουργεί στο ΙSOBUS III για μέγιστη απόδοση, αυτοματοποιεί επαναλαμβανόμενες λειτουργίες, μειώνει την κόπωση του οδηγού και αυξάνει την παραγωγικότητα.

Το σύστημα Active Ride Control («αμορτισέρ» στο υδραυλικό) περιλαμβάνεται στον στάνταρ εξοπλισμό, μαζί με εξωτερικά χειριστήρια για το οπίσθιο υδραυλικό και τον δυναμοδότη. Μέχρι επτά μηχανικά και ηλεκτρονικά ελεγχόμενα βοηθητικά χειριστήρια είναι διαθέσιμα, μαζί με μία απευθείας παροχή (Power Beyond) που προσφέρει έως 110 λίτρα ανά λεπτό.

Δυνατό και ευέλικτο

Το Vestrum CVXDrive είναι εξοπλισμένο με εξαιρετικά ανθεκτικό μπροστινό άξονα με επιτρεπόμενο φορτίο 3.700 κιλά, ενώ η γωνία στροφής 55° βοηθά να επιτευχθεί μια μικρότερη ακτίνα στροφής 4,5 μέτρων. Διατίθενται επίσης εμπρόσθιοι άξονες με ανάρτηση και φρένα. Ένα δυνατό μπροστινό υδραυλικό είναι πλήρως ενσωματωμένο στον εμπρόσθιο άξονα και έχει μέγιστη ικανότητα ανύψωσης 2.300 κιλά. Η διαχείριση μπροστινού υδραυλικού είναι διαθέσιμη σε όλα τα μοντέλα Vestrum CVXDrive.

Ο εμπρόσθιος δυναμοδότης λειτουργεί στις 1.000 στροφές ανά λεπτό, ενώ ο οπίσθιος δυναμοδότης διαθέτει τρεις επιλογές 540/540E/1.000 στροφές ανά λεπτό, 540E/1.000/1.000E στροφές ανά λεπτό ή 540/1.000 στροφές ανά λεπτό και προαιρετικά ταχύτητα συγχρονισμένης πορείας για όλες τις επιλογές.

Κορυφαία άνεση

Τα τρακτέρ Vestrum CVXDrive διαθέτουν μια πολυτελή, άνετη καμπίνα με ανάρτηση, πανοραμική γυάλινη χαμηλή οροφή, κλιματισμό, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους και θερμαινόμενους καθρέπτες, άνετα καθίσματα με ανάρτηση αέρα, για να εξασφαλιστεί η εργασία χωρίς στρες, ακόμη και κατά τη διάρκεια πολύωρης εργασίας, καθώς και συστήματα αυτόματης καθοδήγησης AFS AccuGuide™.

Το γνωστό πολυχειριστήριο Multicontroller της Case IH έχει τοποθετηθεί στάνταρ για να εξασφαλίσει την εύκολη και εύχρηστη λειτουργία όλων των λειτουργιών. Όλες οι κύριες ρυθμίσεις μπορούν να ρυθμιστούν από την οθόνη AFS PRO 700, ενώ ένα Bluetooth με λειτουργία hands-free καθιστά εύκολη την πραγματοποίηση ή τη λήψη τηλεφωνικών κλήσεων από αυτή την εξαιρετικά ήσυχη καμπίνα.