Νέος ΚΑΔ για τους παραγωγούς πωλητές λαϊκών αγορών

Αποδεκτό έκανε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσοδών (ΑΑΔΕ) το αίτημα της Ομοσπονδία Συλλόγων Παραγωγών Λαϊκών Αγορών Κεντρικής & Δυτικής Μακεδονίας Θεσσαλίας & Θράκης, για δημιουργία ενός εξ’ ολοκλήρου αγροτικού κωδικού αριθμού δραστηριότητας (ΚΑΔ) με ενδεικτικό τίτλο «παράγωγος πωλητής αγροτικών προϊόντων ιδίας εκμετάλλευσης σε υπαίθριους πάγκους και αγορές».

Τα παραπάνω αναφέρονται σε ανακοίνωση της Ομοσπονδίας, η οποία ακολουθεί αναλυτικά: 

Αποδεκτό έκανε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσοδών (ΑΑΔΕ) το αίτημα της Ομοσπονδίας για δημιουργία ενός εξ’ ολοκλήρου αγροτικού κωδικού αριθμού δραστηριότητας με ενδεικτικό τίτλο «παράγωγος πωλητής αγροτικών προϊόντων ιδίας εκμετάλλευσης σε υπαίθριους πάγκους και αγορές»

«O παρατεταμένος αγώνας της ομοσπονδίας μας επί 8 συνεχομένους μήνες και οι αλλεπάλληλες επαφές της με το υπουργείο Οικονομικών και την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσοδών παίρνει σάρκα και οστά!!! Από την πρώτη φάση της πανδημίας τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν λόγω των ΚΑΔ ήταν πολλά και ποικίλα και η ομοσπονδία εργάστηκε με επιμονή και υπομονή προκειμένου να δοθεί λύση στο εν λόγω σοβαρότατο ζήτημα που αφορά όλους του παραγωγούς πωλητές ανά την επικράτεια.

Η ανεξάρτητη αρχή δημοσίων εσοδών (ΑΑΔΕ) έκανε αποδεκτό το αίτημα της ομοσπονδίας για δημιουργία ενός εξ’ ολοκλήρου αγροίκου κωδικού αριθμού δραστηριότητας με ενδεικτικό τίτλο «παραγωγός πωλητής αγροτικών προϊόντων ιδίας εκμετάλλευσης σε υπαίθριους πάγκους και αγορές» ο οποίος θα περιλαμβάνει μόνο τους παραγωγούς πωλητές ανά την επικράτεια και δεν θα συγχέεται με κανένα άλλο καδ. αναμένεται να πάρει ΦΕΚ ο νέος αγροτικός κωδικός αριθμός δραστηριότητας ο οποίος θα ισχύσει για ολη την επικράτεια!!!

Διαβάστε παρακάτω την απάντηση της ΑΑΔΕ: