Νέος πρόεδρος στην Καπνική ο Ευάγγελος Γιαννώτας

Σύμφωνα με απόσπασμα του πρακτικού για την ανακατανομή των μελών  του Δ.Σ.  της Κεντρικής Κλαδικής Συνεταιριστικής Ένωσης Καπνού (ΚΑΠΝΙΚΗ) τα καθήκοντα του προέδρου της Ένωσης αναλαμβάνει ο Ευάγγελος Γιαννωτάς.

Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση της Ένωσης: 

«Σήμερα την 21η Μαρτίου 2022 και ώρα 16.30 μμ πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΑΠΝΙΚΗΣ στα γραφεία της στην οδό Σοφοκλέους 2 στην Σταυρούπολη ύστερα από πρόσκληση του Προέδρου ΕΣΑΤ ΧΟΥΣΕΪΝ η οποία κοινοποιήθηκε νόμιμα στους συμβούλους, με απόντες από την σημερινή συνεδρίαση τους κ.κ. Δάγκα Νικόλαο και Καρκαετίδη Κωνσταντίνο, με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης:

Στα διάφορα προτάθηκε ως θέμα η ανακατανομή αξιωμάτων Δ.Σ όπου σύμφωνα με το άρθρο 29 παράγραφος 6 «ανάκληση και ανακατανομή αξιωμάτων των μελών του ΔΣ γίνεται κατόπιν αποφάσεως των 2/3 του συνόλου των μελών του».

Ομόφωνα από τους παρευρισκόμενους συμβούλους εκγρίνεται το θέμα της ανακατανομής αξιωμάτων προς συζήτηση και προτείνεται η εφαρμογή αυτού του άρθρου λόγω αδυναμίας του Πρόεδρου να διατηρήσει την εύρυθμη λειτουργία της οργάνωσης . Η πρόταση έχει ως εξής:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑΝΝΙΩΤΑΣ

Α ΑΝΤ/ΔΡΟΣ ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

Β ΑΝΤ/ΔΡΟΣ ΒΟΖΙΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΖΚΑΓΙΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

ΤΑΜΙΑΣ ΤΣΕΡΒIΣΤΑΣ ΜΙΧΑΗΛ

ΜΕΛΗ

  • ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ
  • ΔΑΓΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
  • ΚΑΡΚΑΕΤΙΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
  • ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
  • ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
  • ΕΣΑΤ ΧΟΥΣΕΪΝ

Η πρόταση γίνεται δεκτή ομόφωνα από τους οχτώ (8) παρόντες συμβούλους ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΓΙΑΝΝΙΩΤΑ, ΙΟΡΔΑΝΙΔΗ ΘΕΟΔΩΡΟ, ΒΟΖΙΚΗ ΧΡΗΣΤΟ, ΖΚΑΓΙΑ ΚΩΝ/ΝΟ, ΤΣΕΡΒΙΣΤΑ ΜΙΧΑΗΛ, ΠΑΣΧΑΛΙΔΗ ΜΙΧΑΗΛ, ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΗ  ΓΕΩΡΓΙΟ & ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ. Σε αυτό το σημείο αποχωρεί από την συνεδρίαση ο Κος Εσάτ Χουσεϊν.