Η New Holland ενισχύει την γκάμα των κορυφαίων ψεκαστικών της εξαγοράζοντας την Specialty Enterprises LLC

Η CNH Industrial ανακοίνωσε την εξαγορά της Specialty Enterprises LLC του μεγαλύτερου κατασκευαστή κορυφαίων ραμπών ψεκασμού αλουμινίου, γεωργικής χρήσης, της Βορείου Αμερικής. Η εξαγορά αυτή δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες της New Holland να έχουν πρόσβαση σε σειρά προϊόντων που περιλαμβάνει μοντέλα με μεγαλύτερο πλάτους ψεκασμού.

Η Specialty είναι προμηθευτής της New Holland για πάνω από μια δεκαετία. Η εξαγορά αυτή αποτελεί το τελευταίο βήμα του στρατηγικού σχεδιασμού της CNH για άμεση ιδιοκτησία εργοστασίου παραγωγής ραμπών ψεκασμού.

Η συμφωνία της εξαγοράς περιλαμβάνει τη διατήρηση του εξειδικευμένου προσωπικού σε θέσεις κλειδιά για τη διασφάλιση της συνέχειας μετά την κάθετη ενσωμάτωση της εταιρίας.

Ο Carlo Lambro, Πρόεδρος της New Holland, δήλωσε : «Η απόκτηση της Specialty θα μας επιτρέψει να ενισχύσουμε περαιτέρω την προσφορά προϊόντων μας παρέχοντας κορυφαία τεχνολογία. Οι πελάτες μας γνωρίζουν ήδη την εξαιρετική απόδοση αυτών των ραμπών ψεκασμού. Αυτές οι λύσεις θα εφαρμοστούν σε όλο το χαρτοφυλάκιο προϊόντων της New Holland παρέχοντας μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και παραγωγικότητα».

Η Specialty ιδρύθηκε το 1987 και έχει την έδρα της στη Wautoma του Ουισκόνσιν των Ηνωμένων Πολιτειών, όπου λειτουργεί και η μονάδα παραγωγής