Οι καρποί της αργολικής γης στο Φουγάρο

Οι καρποί της αργολικής γης στο Φουγάρο
-Διαφήμιση-
gaia-sense

Για πρώτη φορά φέτος, το Φουγάρο εγκαινιάζει στις εγκαταστάσεις του την ετήσια έκθεση επίλεκτων προϊόντων τοπικών παραγωγών της Αργολίδας.

Στην έκθεση αυτή, που γίνεται σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Πελοποννήσου, θα λάβουν μέρος 20 παραγωγοί οι οποίοι θα παρουσιάσουν στο κοινό τα προϊόντα τους, τα οποία καλύπτουν μια μεγάλη γκάμα.

Για πέντε ημέρες, από τις 5 έως και τις 9 Οκτωβρίου, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν ζυμαρικά, χυμούς, μέλι, κρασιά, γλυκά κουταλιού, γαλακτοκομικά και τυροκομικά από όλη την Αργολίδα!

Είσοδος ελεύθερη

Έχουν δηλώσει συμμετοχή: Οικογένεια Χριστοδούλου, Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Αργολίδας ΡΕΑ, Ροδάμυ, Συνεταιρισμός Αγελαδοτρόφων Ανατολικής Πελοποννήσου (Σ.ΑΓ.Α.ΠΕΛ), ΖΕΟΣ ζυθοποιία, Οινοποιία Κορωνιώτη, Οινοποιία Παπαντώνη, Μυκηναϊκή, Ermionis Μελισσοκομία Μπαϊρακτάρη, Άξιον Εστί – Βιολογική Μελισσοκομία, Αλλαντικά Επιδαύρου, Γεύσεις της χαράς, Η Ποταμιά – γαλακτοκομικά Στεφανόπουλου, Τυροκομείο Μαυρόγιαννης, Φάρμα Δρούζας, Παραδοσιακά Ζυμαρικά Από τ’ Ανάπλι.

Γιώργος Αργυρίου

-Διαφήμιση-