Η ολοκληρωμένη πρόταση της ADAMA ΕΛΛΑΣ για το σιτάρι

Πλήρης γκάμα προϊόντων για κάθε ανάγκη του παραγωγού

Είναι κοινό μυστικό ότι τα προϊόντα της ADAMA ΕΛΛΑΣ αποτελούν συστατικά επιτυχίας για την καλλιέργεια του σιταριού. Για τη ζιζανιοκτονία, η ADAMA ΕΛΛΑΣ διαθέτει:

● Το Constel F SC (Diflufenican + Chlorοtoluron) για την προφυτρωτική καταπολέμηση πλατύφυλλων και αγρωστωδών ζιζανίων.
● Το εξαιρετικό Kugar One, μείγμα τριών δραστικών (Pinoxaden + Clodinafop-propargyl + Florasulam) για τον ταυτόχρονο έλεγχο των κυριότερων ζιζανίων της καλλιέργειας.
● Το γνωστό και επιτυχημένο μείγμα 2,4D + Florasulam, Colorado SE, για τα πλατύφυλλα ζιζάνια.

Επίσης, αναμένεται άμεσα η έγκριση του νέου και πολύ αποτελεσματικού timeline FX, μείγμα των δραστικών ουσιών pinoxaden, florasulam και fluroxypyr για σιτάρι και κριθάρι.

Για την καταπολέμηση των ασθενειών, η ADAMA ΕΛΛΑΣ διαθέτει το καταξιωμένο CUSTODIA SC (azoxystrobin + tebuconazole), που έχει αποδείξει στην πράξη την υψηλή αποτελεσματικότητά του.

Τόσο στα ζιζανιοκτόνα, όσο και στα μυκητοκτόνα, αναμένονται νέα καινοτόμα προϊόντα, αξιοποιώντας την εμπειρία και το ευρύ φάσμα δραστικών ουσιών που διαθέτει η ADAMA για την καλλιέργεια των σιτηρών.

Από τα προϊόντα θρέψης, η νέα σειρά ΑδΑΜΑΣ, με τον αναστολέα ουρεάσης LIMUS της BASF, και οι σειρές DURAMAX και SOLARIS για τη βασική και επιφανειακή λίπανση, εγγυώνται την υψηλή παραγωγικότητα των σιτηρών, σε συνδυασμό με τα υψηλότερα ποιοτικά χαρακτηριστικά τους.

Η ADAMA ΕΛΛΑΣ διαθέτει επίσης σπόρους των κυριότερων καλλιεργούμενων στην Ελλάδα ποικιλιών σκληρού (Dylan, Tirex, Dunavis, Vaios, Brancaleone, Campionato) και μαλακού (Tintoretto, Rebelde) σιταριού, καθώς και κριθαριού (Esopo), όσο και νέων, που έχουν δείξει εξαιρετικά ποιοτικά και ποσοτικά αποτελέσματα.

Το πακέτο των προϊόντων με την εγγύηση του ονόματος της ADAMA ΕΛΛΑΣ, συνιστά μείγμα επιτυχίας για τις καλλιέργειες των σιτηρών της χώρας μας.

Λίγα λόγια για την ADAMA…

ADAMA στα εβραϊκά σημαίνει «γη», εκεί που όλα ξεκινούν στη γεωργία. Η ADAMA έχει βαριά κληρονομιά, με περισσότερες από επτά δεκαετίες οράματος, επιχειρηματικότητας και ανάπτυξης. Ξεκίνησε από δύο ισραηλινές εταιρείες φυτοπροστασίας, τη Makhteshim και την Agan, οι οποίες ιδρύθηκαν το 1952 και το 1945 αντίστοιχα και στη συνέχεια συγχωνεύθηκαν το 1997 για να σχηματίσουν τη Makhteshim Agan. Το 2011, έγινε μέλος του Ομίλου ChemChina, ξεκινώντας ένα νέο και συναρπαστικό κεφάλαιο στην ιστορία της εταιρείας. Το 2014 παρουσίασε τον νέο λογότυπό της και έγινε γνωστή ως ADAMA. Η εταιρεία, με πωλήσεις άνω των 5 δισ. δολαρίων για το 2021, είναι η 7η μεγαλύτερη του κλάδου των προϊόντων φυτοπροστασίας σε παγκόσμια κλίμακα.

Η ADAMA είναι παγκόσμιος ηγέτης στη φυτοπροστασία. Παρέχει καινοτόμες και λειτουργικές λύσεις σε όλον τον κόσμο, με αφοσίωση στους αγρότες και στη γη που καλλιεργούν. Με μια εταιρική κουλτούρα που επιτρέπει στους ανθρώπους της να ακούν τους αγρότες και να αντλούν τις ιδέες τους κατευθείαν από το χωράφι, και ένα ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο δραστικών συστατικών, η ADAMA είναι σε θέση να προσφέρει μια μεγάλη γκάμα διαφοροποιημένων σκευασμάτων υψηλής ποιότητας. Με παγκόσμιας κλάσης εγκαταστάσεις παραγωγής και τυποποίησης, υπερσύγχρονη Έρευνα και Ανάπτυξη και μία ομάδα άνω των 9.000 ατόμων, που εργάζεται με πάθος και όραμα, εξυπηρετεί τους πελάτες της σε περισσότερες από 100 χώρες.

Όλοι εμείς στην ADAMA ΕΛΛΑΣ είμαστε υπερήφανοι για τη θέση της εταιρείας μας στην ελληνική αγορά. Ταυτόχρονα, νοιώθουμε την ευθύνη και τη δέσμευση, απέναντι στους συνεργάτες μας και στον Έλληνα παραγωγό, να συνεχίσουμε την ανάπτυξη της εταιρείας μας, μέσα από την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών και προϊόντων, αξιοποιώντας τη μεγάλη παρακαταθήκη της ΑΛΦΑ και υλοποιώντας την υπόσχεση της ADAMA: Μιλήστε μας και θα ακούσουμε πραγματικά, θα μάθουμε για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζετε και θα παραδώσουμε αυτό που χρειάζεστε για να πετύχετε. Αυτό που, με άλλα λόγια, περιγράφεται στο νέο μας σλόγκαν:

Listen > Learn > Deliver