Η ΟΜΗΡΟΣ στην έκθεση Zootechnia – “Εξασφαλίζουμε το μέλλον σας, εξασφαλίζοντας το γάλα σας.”

Με αυτό το σύνθημα, η ΟΜΗΡΟΣ συμμετείχε με το περίπτερο της στην έκθεση Zootechnia 2023 στη Θεσσαλονίκη. Το τμήμα της ζώνης γάλακτος της εταιρείας, κέρδισε τις εντυπώσεις παρουσιάζοντας την συνεργασία της ΟΜΗΡΟΣ και της γαλλικής GENELEX, Génétique Lacaune Export, με στόχο την σταθερή ποιότητα και την υψηλή γαλακτοπαραγωγή. Η συνεργασία της ΟΜΗΡΟΣ με την GENELEX, προσφέρει στους συνεργάτες κτηνοτρόφους της ΟΜΗΡΟΣ, άμεση πρόσβαση στις υπηρεσίες, την τεχνογνωσία και το γενετικό υλικό της GELELEX.

Η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγάλη και ξεπέρασε τις προσδοκίες, οι υποψήφιοι συνεργάτες κτηνοτρόφοι είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για νέες συνεργασίες, αλλά και να λάβουν χρήσιμες πληροφορίες, από την ομάδα ζώνης γάλακτος της ΟΜΗΡΟΣ, όσον αφορά τα πλεονεκτήματα καθώς και τις ευκαιρίες που ανοίγονται κατόπιν της συνεργασίας ΟΜΗΡΟΣ – GELELEX. Η ΟΜΗΡΟΣ με αυτή τη συνεργασία ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην ήδη άριστη συνεργασία της με τους κτηνοτρόφους.

Η Zootechnia είναι η μοναδική εξειδικευμένη έκθεση στον τομέα της κτηνοτροφίας και της πτηνοτροφίας στην Ελλάδα. Διοργανώνεται ανά διετία από το 1999 και φιλοξενεί τα σημαντικότερα είδη παραγωγικών ζώων, μηχανημάτων, εφοδίων και υπηρεσιών.