Ομοσπονδία Αμερικανικών Γεωργικών Ενώσεων (AFBF): «Αγρότες των ΗΠΑ, εμβολιαστείτε!»

Τη στιγμή που τα ποσοστά εμβολιασμού στις αγροτικές ΗΠΑ αυξάνονται συνεχώς, οι αγροτικές οργανώσεις, συμπεριλαμβανομένης της Ομοσπονδίας Αμερικανικών Γεωργικών Ενώσεων (AFBF), προτρέπουν ακόμα περισσότερους Αμερικανούς της υπαίθρου να εμβολιαστούν κατά της COVID-19.

«Οι αγρότες λαμβάνουν καθημερινά αποφάσεις βασισμένες σε επιστημονικά δεδομένα προς όφελος των εκμεταλλεύσεών τους. Σήμερα, τους ζητάμε να λάβουν αποφάσεις βασισμένες στη γνώμη της επιστήμης για να διασφαλίσουν την υγεία των οικογενειών τους και των κοινοτήτων τους» δήλωσε ο πρόεδρος της AFBF, Zippy Duvall, σε ΜΜΕ της πολιτείας Αϊόβα. «Έχοντας διαδραματίσει εδώ και καιρό κρίσιμο ρόλο στη διαφύλαξη της υγείας των αγροτικών κοινοτήτων και των οικονομιών μας, οι αγρότες μπορούν να το πράξουν για άλλη μια φορά πηγαίνοντας να εμβολιαστούν».

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας από τις 13 έως τις 19 Αυγούστου, περίπου 237.000 κάτοικοι της αμερικανικής υπαίθρου ολοκλήρωσαν και τις δύο δόσεις του εμβολιασμού τους, μια αύξηση περίπου 38% σε σύγκριση με την αμέσως προηγούμενη εβδομάδα. Αυτό ανέβασε το συνολικό ποσοστό εμβολιασμού της υπαίθρου κατά μισή ποσοστιαία μονάδα, στο 37,6%, αναφέρει η ιστοσελίδα της υπαίθρου The Daily Yonder.