Τα ονόματα των επιλαχόντων Nέων Αγροτών σε Θεσσαλία, Μακεδονία και Θράκη

Τα ονόματα των επιλαχόντων που εντάχθηκαν στους δικαιούχους σε Κ. Μακεδονία, ΑΜΘ και Θεσσαλία
-Διαφήμιση-
Σπούδασε την αγροτική ειδικότητα που σου αρέσει εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

Τις πρώτες επικαιροποιημένες λίστες με τους επιλαχόντες που εντάσσονται στο πρόγραμμα των νέων Αγροτών ξεκίνησαν να δημοσιεύουν οι περιφέρειες της χώρας. Οι πρώτες αφορούν την  Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης και την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Σύμφωνα με τις λίστες αυτές – και στις τρεις περιφέρειες – εντάσσονται 1.048 επιλαχόντες και συγκεκριμένα: α) 634 στην Κεντρική Μακεδονία, β) 133 στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκης και γ) 281 στη Θεσσαλία.

-Διαφήμιση-
Corteva agriculture

Ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας και πρόεδρος της ΕΝ.ΠΕ Κ. Αγοραστός,

Κληθείς από το ypaithros.gr στο να σχολιάσει την εξέλιξη με τους δικαιούχους του προγράμματος Νέων Αγροτών, δήλωσε τα εξής: Ως πρόεδρος της ΕΝΠΕ από την αρχή πιέσαμε με επεξηγηματικό τρόπο και με επιχειρήματα περί ισονομίας, ισοπολιτείας και ίσης αντιμετώπισης όλων για την αναγκαιότητα απορρόφησης όλων όσων τηρούν τις προϋποθέσεις του Προγράμματος. Πιστεύουμε ότι οι νέοι αγρότες αποτελούν έναν κρίκο στην αλυσίδα της παραγωγικής διαδικασίας που τόσο ανάγκη έχουμε ως χώρα, γι αυτό και στηρίξαμε την συνολική προσπάθεια για απορρόφηση και των επιλαχόντων και πείσαμε τελικά το αρμόδιο Υπουργείο να το πράξει. Το πετύχαμε και γι΄αυτό είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι. Αισιοδοξούμε και φιλοδοξούμε να πιάσουν τόπο τα χρήματα που θα δαπανηθούν γι αυτή την δράση, αποτελώντας προστιθέμενη αξία στην παραγωγική διαδικασία της Περιφέρειας και της χώρας.

Δείτε εδώ την λίστα από την Κεντρική Μακεδονία

Δείτε εδώ την λίστα από την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη

Δείτε εδώ την λίστα από τη Θεσσαλία

-Διαφήμιση-
Αγροτική Καινοτομία - Γεωργικές Συμβουλές