Μ5111 Low Profile (Χαμηλό προφίλ)

Σχεδιασμένο ειδικά για χαμηλού ύψους εφαρμογές, το M5111 Low Profile προσφέρει την απόδοση που θέλετε και την ποιότητα που απαιτείτε. Το M5111 Low Profile έχει χαρακτηριστικά που το καθιστούν ιδανικό για την εργασία κάτω από τα δέντρα, όπως τα χαμηλού ύψους φαρδιά φτερά, το χαμηλό τιμόνι, ο κοντός μοχλός ρεβέρσας και η εξάτμιση κρυμμένη κάτω από το τρακτέρ.

Εξοπλισμένο με κινητήρα turbo 3800 cc τεχνολογίας Common Rail 107 ίππων, το τρακτέρ της Kubota αποδίδει εξαιρετική έλξη και εντυπωσιακή πρόσφυση. Διαθέτει έξι ταχύτητες στον κύριο επιλογέα, καθώς και τρεις ομάδες μετάδοσης, σύνολο 18 ταχύτητες εμπρός και 18 πίσω. Η ηλεκτροϋδραυλική ρεβέρσα κάνει αλλαγή της πορείας από εμπρός πίσω ομαλά και γρήγορα χωρίς να χρειάζεται το πάτημα του συμπλέκτη.

Τα χαμηλά και στρογγυλευμένα φτερά από fiberglass είναι ρυθμιζόμενα και αρκετά φαρδιά, ώστε να καλύπτουν τα ελαστικά και να προστατεύονται από τις χαμηλές διακλαδώσεις και τα μεγάλα κλαδιά δέντρων. Το σύστημα Bi-Speed (εξαιρετικά μικρή ακτίνα στροφής), που είναι στον βασικό εξοπλισμό, σε συνδυασμό με τις γωνιακές μεταδόσεις δίνουν τη δυνατότητα στο τρακτέρ να στρίβει τόσο εύκολα όσο κανένα άλλο στην κατηγορία του, διατηρώντας το ταυτόχρονα σταθερό.

Νέα σειρά Μ4002 – Ικανή για όλες τις αγροτικές εργασίες

Τα δύο νέα μοντέλα της σειράς, M4062 (66hp) & M4072 (74hp), έρχονται με τον ολοκαίνουργιο τετρακύλινδρο κινητήρα V3307, πληρώντας τις αυστηρότερες απαιτήσεις των τελευταίων προτύπων Euro Stage 4i.

Με κιβώτιο έξι ταχυτήτων πλήρως συγχρονιζέ, τρεις ομάδες Hi-Lo-Creeper και με την τεχνολογία Dual Speed (74hp) ο παραγωγός έχει να επιλέξει μεταξύ 36 ταχυτήτων εμπρός και 36 πίσω.

Με την ηλεκτροϋδραυλική ρεβέρσα, η αλλαγή κατεύθυνσης γίνεται πιο γρήγορα και πιο εύκολα από ποτέ, χωρίς να χρειάζεται το πάτημα του συμπλέκτη. Η άνετη καμπίνα της σειράς M4002 προσφέρει περισσότερο χώρο από οποιονδήποτε άλλο γεωργικό ελκυστήρα στην κατηγορία του. Διαθέτει μεγάλες γυάλινες πόρτες και εγγυάται ένα ευχάριστο περιβάλλον με εξαιρετική πανοραμική ορατότητα. Η ανυψωτική ικανότητα των 2.500 κιλών επιτρέπει την ανάρτηση και των πιο βαριών παρελκομένων της κατηγορίας του, με τα χειριστήρια υδραυλικών και μπράτσων ανύψωσης να είναι εύκολα στη χρήση. Διαθέτει έως τρεις διπλές βαλβίδες εξωτερικών εργασιών υψηλής παροχής με αντλίες 63 λίτρα/λεπτό.