Παρουσίαση βιβλίου του Π. Χαμακιώτη “Προκλήσεις της Σύγχρονης Γεωργίας” στη Θεσσαλονίκη

Παρουσίαση βιβλίου του Π. Χαμακιώτη
-Διαφήμιση-
Σπούδασε την αγροτική ειδικότητα που σου αρέσει εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

Το βιβλίο του Παναγιώτη Χαμακιώτη (Regional Director EMEA COMPO EXPERT GROUP) με τίτλο: «The Challenges of Modern Agriculture» θα παρουσιαστεί το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 19:00 στην αίθουσα του Μακεδονικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης (Εγνατία 154 εντός ΔΕΘ-Helexpo).

Στο βιβλίο «The challenges of modern agriculture», ο κ. Χαμακιώτης αναφέρεται στις προκλήσεις που αντιµετωπίζει η γεωργία σε κάποιες από τις χώρες ευθύνης του. Η µοναδικότητα έγκειται στο γεγονός ότι είναι αποτυπωµένο σε 7 γλώσσες (αντίστοιχες του τόπου στον οποίο γίνεται αναφορά) µε βασική γλώσσα την αγγλική και συνοδευτική την ελληνική.

-Διαφήμιση-
vamvaki prasino skouliki

O Παναγιώτης Χαµακιώτης είναι ∆ιευθύνων Σύµβουλος της COMPO Expert Spain και Compo Hellas, Περιφερειακός ∆ιευθυντής σε νότια και ανατολική Ευρώπη, Τουρκία, Maghreb και δυτικές αφρικανικές χώρες της Compo Expert Group από το 2012. Έχει διατελέσει, επίσης, πρόεδρος της Compo Hellas AE, διευθύνων σύµβουλος της K & S, αντιπρόεδρος της Compo Hellas AE, γεν. διευθυντής της Agro / Elton Group, ∆ιευθυντής Πωλήσεων στη BASF, όπως επίσης και διευθυντής πωλήσεων Βορείου Ελλάδος της American Cyanamid και διευθυντής πωλήσεων εφοδίων στη Shell. Ο κ. Χαμακιώτης σπούδασε στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο στο τμήμα Γεωργικής Μηχανικής, Διαχείριση & Εδαφολογίας.

Παρουσίαση βιβλίου του Π. Χαμακιώτη "Προκλήσεις της Σύγχρονης Γεωργίας" στη Θεσσαλονίκη

 

-Διαφήμιση-
gaia epicheirein congress