Πατατοπαραγωγοί από το Κάτω Νευροκόπι διαθέτουν 20.000 τόνους πατάτες σε τιμή παραγωγής

Πατατοπαραγωγοί από το Κάτω Νευροκόπι διαθέτουν 20.000 τόνους πατάτες σε τιμή παραγωγής

Ομάδα παραγωγών από το χωριό Δασωτό του λεκανοπεδίου Κ. Νευροκοπίου αποφάσισαν τη φετινή χρονιά να μην πουλήσουν τα προϊόντα τους σε εμπορους αλλα σε τιμη παραγωγης κατα προτεραιοτητα σε συλλογους που εκπροσωπούν της πιο ευάλωτες ομάδες. 

Δείτε την ανακοίνωση

Αγαπητοί συμπατριώτες και συμπατριώτισσες,
είμαστε μια ομάδα παραγωγών πατάτας στο χωριό Δασωτό του λεκανοπεδίου Κ. Νευροκοπίου. Η κατασταση ολων των πατατοπαραγωγών εδω στην περιοχή του λεκανοπεδίου εινε πολυ πιο απελπιστική απο κάθε άλλη χρονιά. ειμαστε σιγουροι οτι αν δεν μπορεσουμε να πουλήσουμε τωρα της πατατες μας, την ερχομενη σεζον οι περισσοτεροι απο εμας δεν θα μπορεσουμε ασκήσουμε το επαγγελμα του αγροτη. Αποφασίσαμε τη φετινή χρονιά να μην πουλησουμε τα προϊόντα μας σε εμπορους αλλα σε τιμη παραγωγης κατα προτεραιοτητα σε συλλογους που εκπροσωπούν της πιο ευάλωτες ομάδες συμπατριώτων που υποφερουν απο αυτην την κριση σαν κι εμας.

Διαθετουμε 20.000.000 κιλα πατατες Κατω Νευροκοπιου σε τιμη παραγωγης

Σας ενημερώνουμε σχετικά οτι πουλαμε της πατατες Κατω Νευροκοπιου σε τιμη παραγωγης και ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ώστε να προβάλλετε την κίνησή μας με όποιο τρόπο θεωρείτε καλύτερο και να γνωστοποιήσετε την διεύθυνση μας σε όσους δείξουν ενδιαφέρον.
Αναλαμβάνουμε προσωπικά την διάθεση σε όλη την Ελλάδα
 
Παράγουμε άριστα προϊόντα (με πιστοποίηση Π.Γ.Ε και Ολοκληρωμένης Διαχείρισης) γνωστά σε όλη την Ελλάδα.
 
Μάθετε περισσότερες πληροφορίες στο Website του χωριού (φωτογραφίες, βίντεο, και τηλέφωνα)
Τηλέφωνο παραγγελιών και πληροφοριών: τηλ. 6974799679