ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΕΧΡΟ 2017: Το ταξιδιωτικό και επιχειρηματικό κέντρο της Μεσογείου

Η Έκθεση ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΕΧΡΟ 2017 στην Αργολίδα πραγματοποιείται από 27 Σεπτεμβρίου έως και 1η Οκτωβρίου στο κτίριο Φραγκίστα, στο 4ο χιλιόμετρο Άργους – Ναυπλίου.

Η γοητευτική και γεμάτη ομορφιές επικράτεια της Πελοποννήσου αποτελεί κυριολεκτικά και μεταφορικά το ταξιδιωτικό κέντρο της Μεσογείου. Με ατέλειωτες δαντελωτές παραλίες, εξαίσιους ορεινούς όγκους, μαγικά μονοπάτια, πάμπολλα αξιοθέατα, πλήθος αρχαιολογικών χώρων, πόλεις και χωριά που σφύζουν από ζωή και μια μακραίωνη ιστορία, αλλά και ανυπέρβλητο φυσικό κάλλος, είναι ο ιδανικός ταξιδιωτικός προορισμός για τις τέσσερεις εποχές του χρόνου. Είτε θέλει κάποιος να χαρεί το μεστό μεσογειακό καλοκαίρι, είτε να ανακαλύψει το πάλλευκο ορεινό της πρόσωπο, να δει τα μαγικά χρώματα του φθινοπώρου ή να περπατήσει στα μονοπάτια της όταν η άνοιξη οργιάζει, η Πελοπόννησος περιμένει τον ταξιδιώτη για να του δείξει τα μυριάδες γοητευτικά της πρόσωπα.

Η ταξιδιωτική κουλτούρα της Πελοποννήσου και ο τομέας του τουρισμού αποτελούν ένα από τα πιο ενεργά επιχειρηματικά πεδία της απέραντης αυτής και πολυποίκιλης γης. Τα καταλύματα που θα βρει ο ταξιδιώτης καλύπτουν όλο το εύρος των απαιτήσεων, από μια luxury διαμονή υψηλού κύρους μέχρι μικρές οικογενειακές πανσιόν, αλλά και σύγχρονα αγροτουριστικά κρυφά διαμάντια που φέρνουν τον άνθρωπο σε επαφή με την φύση.

Εκτός από τις άρτιες ξενοδοχειακές δομές ο ταξιδιώτης θα απολαύσει ασύγκριτες γεύσεις, μέσα από την γκάμα των ποιοτικών προϊόντων της Πελοποννήσου, θα μυηθεί στην υψηλή της παραδοσιακή και σύγχρονη γαστρονομία, θα τέρψει τις αισθήσεις του με εκλεκτά κρασιά και αποστάγματα που ακολουθούν μια παράδοση αιώνων.

Η φύση της Πελοποννήσου προσφέρεται για κάθε είδους ειδικό τουρισμό. Είτε αγαπάει κάποιος τα extreme sports και θέλει να γνωρίσει τα ποτάμια της και τις βουνοκορφές της κάνοντας ράφτινγκ ή αναρρίχηση και παραπέντε, είτε επιδιώκει να συνδυάσει περιπατητικές αναζητήσεις και γνωριμία με τα μοναστήρια της και τα αξιοθέατά της και τους αρχαιολογικούς χώρους, είτε πάλι θέλει να κάνει city break  και να γνωρίσει τις πόλεις που έγραψαν ιστορία, η Πελοπόννησος έχει να προσφέρει στον καθένα αμέτρητες συγκινήσεις.

Το πανόραμα των επιλογών που ανοίγονται στα μάτια του ταξιδιώτη μπορεί κάποιος να το απολαύσει στην Έκθεση ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΕΧΡΟ 2017 στην Αργολίδα. Ελάτε να μάθετε τα πάντα για συμφέρουσες ταξιδιωτικές προσφορές, να ανακαλύψετε προορισμούς για λίγους, να εντοπίσετε μοναδικά στολίδια και μικρά ή μεγάλα ξενοδοχεία που θα γίνουν ο επόμενος προορισμός σας!

Επιχειρηματικές συναντήσεις EXPO 2017

Στα πλαίσια της έκθεσης Πελοπόννησος EXPO 2017, έχουν προγραμματιστεί επιχειρηματικές συναντήσεις ως εξής:

  • B2B με 15 επιχειρηματίες από διαφορετικές χώρες, οι οποίοι ενδιαφέρονται για ελληνικά προϊόντα κυρίως του κλάδου της διατροφής, αλλά και για  τους κλάδους  επαγγελματικού εξοπλισμού, εναλλακτικών μορφών ενέργειας, Information Technology  και συσκευασίας. Οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν στον εκθεσιακό χώρο της Πελοπόννησος ΕΧPO στις 29 και 30 Σεπτεμβρίου. (Κτίριο Φραγκίστα, 4ο χλμ Άργους- Ναυπλίου)
  • Προσωπικές συναντήσεις με τους εμπορικούς ακολούθους της Ελλάδας σε Aμερική, Σερβία, Πολωνία και Ιαπωνία, σχετικά με όλα τα αντικείμενα δραστηριοτήτων. Οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αργολίδας την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου  10π.μ.-2μ.μ.
  • Προσωπικές συναντήσεις με τον κ. Παπαστεργιόπουλο,  εκπρόσωπο της  Enterprise Greece και Διευθυντή Πληροφόρησης και Υποστήριξης Επιχειρήσεων. Οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν στις 28 και 29 Σεπτεμβρίου 10π.μ.-2μ.μ.

Οι επιχειρήσεις που θα θελήσουν να συμμετέχουν, θα έχουν τη δυνατότητα να συναντηθούν και να συζητήσουν τη δυνατότητα για  νέες συνεργασίες, επεκτείνοντας τη δραστηριότητα τους σε διεθνείς αγορές.

Σε κάθε περίπτωση, οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν με προκαθορισμένα ραντεβού διάρκειας περίπου 15 λεπτών. Για τον σκοπό αυτό, και εφόσον ενδιαφέρεστε, παρακαλείσθε να συμπληρώσετε στα αγγλικά την επισυναπτόμενη φόρμα και να την αποστείλετε στην ομάδα που έχει αναλάβει τον συντονισμό του προγράμματος ως την Τετάρτη 20/9/2017. (Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας στον συντονισμό των ραντεβού.)

Για να κάνετε την Β2Β συνάντησή σας όσο το δυνατόν πιο επιτυχημένη, σας συνιστούμε να έχετε μαζί σας, επαγγελματικές κάρτες στην αγγλική γλώσσα, κατάλογο με τα προϊόντα σας (εκτυπωμένο ή σε ηλεκτρονική μορφή) καθώς και τις τιμές εξαγωγής τους, δείγματα των προϊόντων σας και τέλος έγγραφα που  αποδεικνύουν τυχόν πιστοποιήσεις των προϊόντων σας.

Σας ενημερώνουμε ότι οι περισσότεροι από τους επισκέπτες μας μιλούν και την ελληνική γλώσσα. Ωστόσο αν θέλετε να διευρύνετε τις επιλογές των συναντήσεών σας και δεν μιλάτε αγγλικά, θα  υπάρχει διαθέσιμη η βοήθεια διερμηνέα.

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ – (Η δήλωση συμμετοχής συμπληρώνεται εξ’ ολοκλήρου στα Αγγλικά)