Περιοδεία Γ. Τσιρώνη σε Έβρο, Δράμα και Θεσσαλονίκη

Περιοδεία Γ. Τσιρώνη σε Έβρο, Δράμα και Θεσσαλονίκη
-Διαφήμιση-
gaia-sense

Περιοδεία σε Έβρο, Δράμα και Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιήσει από Τετάρτη 8/3 έως Παρασκευή 10/3 ο αν. υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιάννης Τσιρώνης, προκειμένου να συναντηθεί με τοπικούς, πολιτικούς, κοινωνικούς και παραγωγικούς φορείς και να συζητήσει αγροτικά ζητήματα του χαρτοφυλακίου του που απασχολούν την ευρύτερη περιοχή.

Ο κ. Τσιρώνης θα συμμετάσχει επίσης σε ημερίδα του Πανεπιστημίου Μακεδονίας-Θράκης στην Ορεστιάδα, καθώς και στο Συνέδριο του Economist στην Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 8/3 στις 9:00 πμ ο Γιάννης Τσιρώνης θα πραγματοποιήσει συνάντηση στην Ορεστιάδα με τον Δήμαρχο, Βασίλη Μαυρίδη.

Στις 10:00 πμ θα μιλήσει σε διημερίδα της Σχολής Επιστημών Γεωπονίας & Δασολογίας Δ.Π.Θ με θέμα «Στρατηγικές Ανάπτυξης του Πρωτογενούς Τομέα στον Νομό Έβρου».

Στη συνέχεια θα επισκεφτεί το Εργοστάσιο Ζάχαρης όπου θα έχει συνάντηση με την διοίκηση και τον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου.

Αργότερα, ο Γιάννης Τσιρώνης θα μεταβεί στο Σουφλί όπου θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο, Ευάγγελο Πουλιλιό, ενώ αμέσως μετά τη συνάντηση θα επισκεφτεί το αναπηνιστήριο της περιοχής.

Στις 2:00 μμ θα συναντηθεί στην Αλεξανδρούπολη στην Αντιπεριφέρεια Έβρου, με τον Αντιπεριφερειάρχη Δημήτρη Πέτροβιτς και υπηρεσιακούς παράγοντες, ενώ στις 4:30 μμ θα έχει ευρεία σύσκεψη με παραγωγικούς φορείς και αγροτικούς συλλόγους του νομού.

Την Πέμπτη 9/3 στις 9:30 πμ ο Γιάννης Τσιρώνης θα συναντηθεί στο Νευροκόπι με τον Δήμαρχο, Βασίλη Γιαννόπουλο, ενώ αμέσως μετά, στο Δημαρχείο, θα συναντηθεί με κτηνοτροφικούς φορείς του Δήμου.

Στις 12:00 πμ θα πραγματοποιηθεί στο Διοικητήριο Δράμας ευρεία σύσκεψη με Δημάρχους του Νομού, καθώς επίσης και με κτηνοτροφικούς και αγροτικούς συλλόγους της περιοχής.

Την Παρασκευή 10/3 στις 10:30 πμ, ο Γιάννης Τσιρώνης θα απευθύνει ομιλία στην Θεσσαλονίκη, στο Συνέδριο του Economist με θέμα την αγροτική ανάπτυξη και επιχειρηματικότητα.

Κατά τη διάρκεια της τριήμερης περιοδείας του, θα έχει επίσης συναντήσεις με τοπικούς φορείς, κτηνοτροφικούς συλλόγους, αγροτικούς συνεταιρισμούς και εκπροσώπους της κοινωνίας των πολιτών.

-Διαφήμιση-