Πολυετές ντηλ του Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Λήμνου με Remy Cointreau του φημισμένου ποτού Metaxa

Την αποκλειστική αντιπροσώπευση του ιταλικού ομίλου αναλαμβάνει η εταιρεία από τη Σκύδρα

Συμφωνία για την προμήθεια 400 τόνων γλυκού οίνου ετησίως, τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για την παραγωγή του φημισμένου ποτού Metaxa υπέγραψε ο Αγροτικός Οινοποιητικός Συνεταιρισμός Λήμνου με τον γαλλικό όμιλο Remy Cointreau.

Το ντηλ έκλεισε πριν από λίγες μέρες, παρουσία του Patrick Marchand, Senior Vice President Operations της Remy Cointreau και του τεχνικού διευθυντή της ΣΗΑ Μεταξά ΑΒΕ (θυγατρικής της Remy Cointreau στην Ελλάδα) τους οποίους υποδέχθηκε στο ελληνικό νησί ο πρόεδρος του συνεταιρισμού, Δημήτρης Μαρινάκης και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης.

Η συμφωνία θα έχει πολυετή διάρκεια και τοποθετεί ξανά το γλυκό κρασί του συνεταιρισμού στη λίστα των συστατικών του Metaxa τα δικαιώματα του οποίου, υπενθυμίζεται, κατέχει ο γαλλικός όμιλος.

Με την ευκαιρία της υπογραφής της συμφωνίας, οι εκπρόσωποι της Remy Cointreau ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις του Αγροτικού Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Λήμνου, αλλά και στους αμπελώνες συνεταιριστών όπου καλλιεργείται κατά κύριο λόγο η ποικιλία Μοσχάτο Αλεξάνδρειας.