ΠΟΣΠΛΑ: Σε όλες τις κατηγορίες και τα είδη των λαϊκών αγορών, οι τιμές είναι χαμηλότερες ή ίδιες με πέρυσι

Σε όλες τις κατηγορίες και τα είδη των λαϊκών αγορών, συγκριτικά με πέρυσι, οι τιμές στη συντριπτική τους πλειοψηφία είναι χαμηλότερες, με εξαίρεση κάποιες ελάχιστες περιπτώσεις που οι τιμές παραμένουν στα ίδια επίπεδα.

Αυτό σημειώνει σε ανακοίνωσή της η Παναττική Ομοσπονδία Σωματείων Επαγγελματιών Πωλητών Λαϊκών Αγορών (ΠΟΣΠΛΑ).

Οι επαγγελματίες πωλητές λαϊκών αγορών αναφέρουν στην ανακοίνωση τους: «η λαϊκή αγορά αποτελεί παραδοσιακά τον πυρήνα του ελληνικού τρόπου ζωής και διατήρησης των παραδόσεων.

Έτσι και φέτος, παραμονή και ανήμερα της τσικνοπέμπτης, οι λαϊκές αγορές αποτελούν τον ιδανικό προορισμό για κάθε νοικοκυριό που αναζητά φρέσκα προϊόντα υψηλής ποιότητας.

Ταυτόχρονα όμως η λαϊκή αγορά αποτελεί και το διαχρονικό καλάθι του ελληνικού νοικοκυριού και καθώς προσεγγίζει η ημέρα της τσικνοπέμπτης, όλοι οι άνθρωποι των λαϊκών αγορών σας περιμένουμε με μεγάλη χαρά να ανακαλύψετε την πληθώρα φρέσκων λαχανικών, φρούτων, τυροκομικών, γλυκών και πολλών άλλων ειδών για το τραπέζι σας, αξιοποιώντας με τον καλύτερο τρόπο το τρίπτυχο της φρεσκάδας, της ποιότητας και της χαμηλής τιμής.

Σε όλες τις κατηγορίες και τα είδη των λαϊκών αγορών, συγκριτικά με την περσινή χρονιά, οι τιμές στη συντριπτική τους πλειοψηφία είναι χαμηλότερες, με εξαίρεση κάποιες ελάχιστες περιπτώσεις που οι τιμές παραμένουν στα ίδια επίπεδα. Γι’ αυτό λοιπόν προτρέπουμε τους καταναλωτές να κάνουν τις συγκρίσεις τους προκειμένου να καταλήξουν στη βέλτιστη επιλογή για το οικογενειακό τους τραπέζι αλλά και το πορτοφόλι τους».