Η Red Velvet σειρά της Massey Ferguson: Ο τέλειος συνεργάτης για εξειδικευμένους παραγωγούς

Η σειρά δενδροκομικών ελκυστήρων MF 3 SPECIALITY, με έξι εκδόσεις και πέντε μοντέλα ανά έκδοση, από 75 έως και 120 ίππους, είναι ο τέλειος συνεργάτης για εξειδικευμένους παραγωγούς που αναζητούν έναν ισχυρό και οικονομικό ελκυστήρα. Τα μοντέλα της σειράς δενδροκομικών της MF διατίθενται σε εκδόσεις Essential και Efficient, προσφέροντας πλούσια σειρά επιλογών που προσαρμόζουν τον ελκυστήρα στις ιδιαίτερες απαιτήσεις των οποιωνδήποτε εργασιών.

Ο τομέας της γεωργίας απαιτεί εξειδικευμένα μηχανήματα για την εκτέλεση διάφορων εργασιών, ειδικά στους τομείς της δενδροκομίας και της αμπελουργίας. Η εταιρεία Massey Ferguson έχει αναδειχθεί ως ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές στον τομέα αυτόν, έχοντας ενσωματώσει στα τρακτέρ της προηγμένες λειτουργίες και χαρακτηριστικά που βοηθούν τους γεωργούς να εκτελούν τις εργασίες τους αποτελεσματικά και αποδοτικά.

Η πηγή ενέργειας των ελκυστήρων της σειράς MF 3 είναι οι πανίσχυροι τετρακύλινδροι κινητήρες, όγκου 3.600cm3 για τα μοντέλα άνω 85 ίππων. Αποκλειστικά για τα μοντέλα των 75 ίππων, ο όγκος του κινητήρα είναι 3.400cm3. Οι εν λόγω κινητήρες είναι τελευταίας αντιρρυπαντικής τεχνολογίας (Φάση 5) και ξεχωρίζουν ξεκάθαρα για την οικονομική τους λειτουργία και τη φιλική τους στάση προς το περιβάλλον, παρέχοντας παράλληλα υψηλές επιδόσεις και ανθεκτικότητα.

Εξελιγμένη τεχνολογία για απόλυτη απόδοση

Η σειρά χαρακτηρίζεται από τους νέους κινητήρες STAGE-V, φιλικούς προς το περιβάλλον, με χαμηλή εκπομπή ρύπων, πανίσχυρους, οικονομικούς και με μειωμένο κόστος συντήρησης. Οι ελκυστήρες της σειράς αυτής καλύπτουν μεγάλο εύρος ιπποδύναμης, το οποίο ξεκινά από τους 75 ίππους και φθάνει μέχρι τους 120 ίππους.Επιπλέον, σημαντική είναι η νέα επιλογή του καινούργιου κιβωτίου ταχυτήτων, προσφέροντας τη μέγιστη ιπποδύναμη στις χαμηλότερες στροφές του κινητήρα, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα εξοικονόμηση καυσίμου και μειωμένο θόρυβο στην καμπίνα.

Σχεδιασμός για ευελιξία και άνεση

Τα μοντέλα κάνουν την εμφάνισή τους με καμπίνα, αλλά και χωρίς καμπίνα, τύπου πλατφόρμα. Επίσης, η σειρά αυτή διατίθεται σε δύο εκδόσεις, Essential και Efficient, και προσφέρεται με μια σειρά επιλογών, οι οποίες προσαρμόζουν τον ελκυστήρα ανάλογα με τις ανάγκες του χειριστή. Ο τύπος της καμπίνας είναι CAT 4, που εξασφαλίζει στον χειριστή ένα υγιές περιβάλλον, μακριά από βλαβερές ουσίες και φάρμακα κατά τη διάρκεια των ψεκασμών, αλλά και τη σκόνη κατά τη διάρκεια των εργασιών.

Όλα αυτά συμπεριλαμβάνονται στον μοντέρνο, εντυπωσιακό σχεδιασμό που προέρχεται από τους μεγαλύτερους ελκυστήρες της Massey Ferguson. Τέλος, η χαρακτηριστική πλαϊνή γκρι λωρίδα στο καπό κάνει τους χειριστές να νιώθουν περήφανοι ως μέλη της οικογένειας της Massey Ferguson.

Αποτελεσματική λύση

Με τη Massey Ferguson 3 Speciality, οι γεωργοί στον κλάδο της δενδροκαλλιέργειας μπορούν να απολαύσουν την ακρίβεια και την ευκολία στην εκτέλεση εργασιών, ενώ οι αμπελουργοί μπορούν να επωφεληθούν από την αποτελεσματική και προσαρμοσμένη λύση που προσφέρει η σειρά.

Σχεδιασμένοι για να προσφέρουν υψηλότερη απόδοση, οι ελκυστήρες της σειράς συνδυάζουν άνεση και απλή λειτουργία με μια νέα ναυαρχίδα, η οποία επεκτείνει την γκάμα της στους 120 ίππους, προσφέροντας στον παραγωγό τη δύναμη να εκτελεί ακόμη και τις πιο απαιτητικές εργασίες. Ένα νέο κιβώτιο ταχυτήτων «Eco» 30Ε/15Π, με ηλεκτροϋδραυλική ρεβέρσα, προσφέρει μια ευρεία επιλογή ταχυτήτων που ταιριάζουν απόλυτα με όλες τις ανάγκες. Η τελική του ταχύτητα επιτυγχάνεται στα 40 χλμ./ώρα σε χαμηλές στροφές με αθόρυβη λειτουργία και εξοικονόμηση καυσίμου.

Προσαρμοσμένοι στα μέτρα σας

Για μέγιστη ευελιξία, η Massey Ferguson σάς προσφέρει έξι εκδόσεις με πέντε μοντέλα, από 75 έως 120 ίππους, με πολλές επιλογές για να εξατομικεύσετε τα τρακτέρ της MF ώστε να ταιριάζουν στις απαιτήσεις σας.

Η δέσμευση της MF για συνεχή βελτίωση βλέπει τα μοντέλα άνω των 75 ίππων να λαμβάνουν σημαντικές αναβαθμίσεις. Ταυτόχρονα, υπάρχει πλέον η επιλογή μιας άνετης και εργονομικής έκδοσης, χωρίς καμπίνα, για τα μοντέλα MF 3FR, MF 3WF και MF 3GE.

Στις επιπλέον επιλογές περιλαμβάνεται η καμπίνα κατηγορίας 4, χειριστήριο για τη λειτουργία των υδραυλικών, καθώς και μπροστινά υδραυλικά και δυμαμοδότης PTO, όπως και μπροστινός φορτωτής.

Αποκλειστικός Εισαγωγέας-Διανομέας στην Ελλάδα είναι ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη, παρέχοντας ένα εκτεταμένο δίκτυο αντιπροσώπων, πλήρη τεχνική υποστήριξη
και γνήσια ανταλλακτικά για τη Massey Ferguson Greece.