Ρόδια και ευχές για το νέο έτος μοίρασαν στο Σύνταγμα η “Αλφειός Ρόδι”

Ρόδια και ευχές για το νέο έτος μοίρασαν στο Σύνταγμα η
-Διαφήμιση-
Σπούδασε την αγροτική ειδικότητα που σου αρέσει εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

Ρόδια και ευχές για το νέο έτος μοίρασαν στο Σύνταγμα η "Αλφειός Ρόδι"Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε σήμερα τους επιβάτες που βρέθηκαν στον σταθμό του Συντάγματος του μετρό. Εκεί, η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα μαζί με την εταιρία «Αλφειός Ρόδι ΑΕ» μοίρασαν ρόδια στους περαστικούς για καλή τύχη και ευημερία για τη νέα χρονιά.

Επίσης το κοινό ενημερώθηκε για τις επιχορηγήσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής σε έργα που υλοποιήθηκαν στην Ελλάδα, αναμεσά τους και η «Αλφειός Ρόδι», όπως σε 24 σχολεία στην Αττική, το Ολοκληρωμένο Σύστημα Διαχείρισης Απορριμμάτων στην Κοζάνη κα.

-Διαφήμιση-

«Αποφασίσαμε σε συνεργασία με την εταιρία “Αλφειός Ρόδι ΑΕ” που είναι μια εταιρία από τον Πύργο, να μοιράσουμε ρόδια στους περαστικούς, συμβολικά για την καλή χρονιά, αλλά και να προβληθεί η ευρωπαϊκή χρηματοδότηση που πήρε η συγκεκριμένη εταιρία από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για να αναβαθμίσει τον κύκλο εργασιών της και να δουλέψει με εργαζομένους της περιοχής», δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η επικεφαλής της Αντιπροσωπίας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, Κλημεντίνη Διακομανώλη.

Τόνισε ότι «μέχρι στιγμής είναι περίπου 120 άτομα που δουλεύουν στην εταιρία λόγω αυτής της αναβάθμισης» και σημείωσε ότι «η Ελλάδα είναι μια δυνατή χώρα σε θέματα αγροτοδιατροφής και σε θέματα διάθεσης των προϊόντων αυτών και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ήθελε, μέσω αυτής της εκδήλωσης να προβάλει την εταιρία αλλά και τον αγροδιατροφικό τομέα καθώς και το είδος των χρηματοδοτήσεων που μπορούν να λάβουν παρόμοιες επιχειρήσεις».

«Πρόκειται για μια ξεχωριστή εκδήλωση με πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα και είναι μια εκδήλωση που ταιριάζει με τις ημέρες, γιορτινή» είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος της «Αλφειός Ρόδι ΑΕ», Παρασκευάς Παρασκευόπουλος και συμπλήρωσε ότι «η εκδήλωση έχει τεράστια σημασία για την “Αλφειός Ρόδι” γιατί είναι μια επιβράβευση, αλλά και στήριξη από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και από την Αντιπροσωπεία της Ελλάδας ως μια καινοτόμος επιχειρηματική πρωτοβουλία».

ΑΠΕ ΜΠΕ

-Διαφήμιση-
vamvaki prasino skouliki