Ρυθμίσεις για τα ληξιπρόθεσμα χρέη στους δήμους Πηνειού και Ήλιδας ΠΕ Ηλείας

Ρυθμίσεις για τα ληξιπρόθεσμα χρέη στους δήμους Πηνειού και Ήλιδας ΠΕ Ηλείας
-Διαφήμιση-
gaia-sense

Υπογράφηκαν από την υφυπουργό Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου οι υπουργικές αποφάσεις. με τις οποίες ρυθμίζονται τα χρέη στη Φορολογική Διοίκηση κατόπιν αιτήσεως του οφειλέτη κατά τις ισχύουσες διατάξεις του ΚΕΔΕ και του ΚΦΔ σε 24 ίσες μηνιαίες δόσεις χωρίς τις προσαυξήσεις εκπρόθεσμης καταβολής που αντιστοιχούν σε αυτά των φυσικών και νομικών προσώπων, που έχουν την κύρια κατοικία ή κύρια εγκατάσταση (έδρα) στους δήμους Πηνειού και Ήλιδας.

Οι δύο δήμοι κηρύχτηκαν σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας με απόφαση του ΓΓ Πολιτικής Προστασίας λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που εκδηλώθηκαν στις 8.9.2016 και 6-7-8.9.2016 αντιστοίχως.

-Διαφήμιση-
freskon ekthesi

Η ρύθμιση αφορά χρέη τα οποία ήταν ληξιπρόθεσμα μέχρι την έκδοση των αποφάσεων του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών ΠΟΛ 1139/16.9.2016 και ΠΟΛ 1132/16.9.2016 και η είσπραξή τους ανεστάλη με την παράγραφο 2 των ανωτέρω αποφάσεων.

Η αίτηση του οφειλέτη για την υπαγωγή στην παρούσα ρύθμιση πρέπει να κατατεθεί στην αρμόδια ΔΟΥ μέχρι τις 6.4.2017.

Η καταβολή της πρώτης δόσης γίνεται μέχρι την 10.4. 2017 και οι επόμενες μέχρι την τελευταία εργάσιμη ημέρα των επομένων μηνών.

-Διαφήμιση-
συμβουλευτική στον αγροτικό τομέα