Συντήρηση επαρχιακού οδικού δικτύου Κ. Νευροκοπίου

Πελοπόννησος: Εγκρίθηκαν 16 έργα που αφορούν πάνω από 40 περιοχές της Μεσσηνίας

Την κατασκευή έργου που αφορά την «Συντήρηση του επαρχιακού οδικού δικτύου Κ. Νευροκοπίου Δράμας», υπέγραψε ο περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης Γιώργος Παυλίδης με την ανάδοχο κατασκευαστική εταιρία.  Το παραπάνω έργο, το οποίο είναι ενταγμένο στο Πρόγραμμα ΣΑΕΠ 531 της Περιφέρειας ΑΜΘ, είναι συνολικού προϋπολογισμού 499.999,99 €, και θα έχει ολοκληρωθεί σε ένα χρόνο από την υπογραφή της σύμβασης.

Τα συγκεκριμένα τμήματα που θα συντηρηθούν είναι από Κ. Νευροκόπι προς Ποταμούς, από Κ. Νευροκόπι προς Βροντού και από Κ. Νευροκόπι προς Βαθύτοπο, συνολικού μήκους 3.000 μέτρων και η αποκατάστασή τους είναι απολύτως απαραίτητη, για την βελτίωση της οδικής ασφάλειας σε όλους τους κόμβους και σε επικίνδυνα σημεία σύμφωνα με την μελέτη οδικής ασφάλειας της Εγνατίας Α.Ε.

Ο περιφερειάρχης κ. Παυλίδης δήλωσε σχετικά: «Φροντίζουμε έμπρακτα για την ασφάλεια των πολιτών μας από άκρη σε άκρη της Περιφέρειας. Το έργο αυτό είναι ένα από τα πολλά που αφορούν την περιοχή της Δράμας για την οποία υπάρχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον προς όλους τους τομείς».