Στην καρδιά της Agrotica η Ύπαιθρος Χώρα (Φωτό)

-Διαφήμιση-
Σπούδασε την αγροτική ειδικότητα που σου αρέσει εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζεται και σήμερα 2/2 η 27η Agrotica η οποία άνοιξε τις πύλες της χτες 1/2 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης. Όπως όλα δείχνουν το ενδιαφέρον του αγροτικού κλάδου είναι μεγάλο καθώς η κίνηση στον χώρο της έκθεσης είναι ιδιαίτερα αυξημένη, ενώ οι εκθέτες ανέρχονται σε 1950 από 45 χώρες έναντι 1.503 το 2016 και 1.349 το 2014.

Δυναμικό είναι το «παρών» της εφημερίδας Υπαίθρου Χώρας στην 27η διοργάνωση της Agrotica. Συγκεκριμένα, η ομάδα της «ΥΧ» βρίσκεται στο Περίπτερο 15, stand 30A, έτοιμη να δώσει απαντήσεις στα ερωτήματα των παραγωγών και των επισκεπτών της έκθεσης.

-Διαφήμιση-
vamvaki prasino skouliki

Επιπλέον, στο περίπτερο της «ΥΧ» θα πραγματοποιηθεί κλήρωση με δώρο αλυσοπρίονο STIHL MS-150 TC-E.  Επισκεφθείτε το περίπτερό μας και λάβετε μέρος στη μεγάλη κλήρωση.

Συμμετοχή

Στη φετινή διοργάνωση καταγράφεται καθολική παρουσία επιχειρήσεων από όλο το φάσμα της αγροτικής παραγωγής και τεχνολογίας, από όλη τη χώρα, ενώ συμμετέχουν οι μεγαλύτερες εταιρείες εμπορίας και πώλησης εφοδίων και γεωργικών μηχανημάτων, αλλά και όλοι οι οίκοι που αντιπροσωπεύουν γεωργικούς ελκυστήρες (τρακτέρ). Επίσης συμμετέχει πλειάδα συνδέσμων, οργανισμών και φορέων, μεταξύ των οποίων, εκτός από το αρμόδιο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, η Ένωση Κατασκευαστών Γεωργικών Μηχανημάτων Ελλάδος (ΕΚΑΓΕΜ) και ο Σύνδεσμος Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Μηχανημάτων (ΣΕΑΜ), που είναι και υποστηρικτές της έκθεσης.

Η 27η Agrotica φιλοξενεί πολυάριθμα γκρουπ εμπορικών αποστολών από τα Βαλκάνια και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη, αλλά και περίπου 500 προσκεκλημένους εμπορικούς επισκέπτες (hosted buyers) από 20 χώρες των Βαλκανίων, της Ευρώπης, της Ασίας και της Μέσης Ανατολής. Σε αυτούς περιλαμβάνονται γκρουπ ξένων επισκεπτών, οι οποίοι έρχονται μαζικά στην έκθεση, ενώ μεγάλες οργανωμένες αποστολές πολλών χιλιάδων επισκεπτών αναμένονται από όλη την Ελλάδα.

Το Σάββατο και την Κυριακή θα πραγματοποιηθεί υπό την οργανωτική ευθύνη της ΔΕΘ-Helexpo και της Γεωπονικής Σχολής του ΑΠΘ το 7ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Agrotica, με θέμα: «Καινοτόμες προσεγγίσεις παραγωγής και ανάπτυξης στην ελληνική γεωργία», στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων της έκθεσης, που παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Μεταξύ άλλων θα πραγματοποιηθούν Test Drive αγροτικού επαγγελματικού αυτοκινήτου σε ειδικά διαμορφωμένη διαδρομή.

-Διαφήμιση-
gaia epicheirein congress