Στην ορεινή Αρκαδία η συγκομιδή βιομηχανικής κάνναβης από το «Καννάβι»

Η πρώτη συγκομιδή βιομηχανικής κάνναβης στην ορεινή Αρκαδία

Στο οροπέδιο της Τρίπολης η καλλιέργεια της βιομηχανικής κάνναβης είναι πλέον έτοιμη να συγκομισθεί. Αυτό το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου, το «Καννάβι» προσκαλεί όλους τους ενδιαφερομένους να δουν από κοντά το χωράφι με την ήμερη κάνναβη στην Κάψια της ορεινής Αρκαδίας, στην Μαντινεία, και να παρακολουθήσουν τη διαδικασία της συγκομιδής.

Παράλληλα, θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την πορεία της καλλιέργειας, να συζητήσουν με την ομάδα του «Καννάβι» και να ανταλλάξουν απόψεις και ιδέες για το μέλλον και τις δυνατότητες της βιομηχανικής κάνναβης στην Ελλάδα.

«Ενώ το καλοκαίρι κρατάει ακόμα, ήρθε η ώρα να θερίσουμε την σπορά που κάναμε στις αρχές του» αναφέρεται στην ανοιχτή πρόσκληση.

Για περισσότερες πληροφορίες: 6944391595, 6977360912, 6989935662

«Ερχόμενοι από Αθήνα πριν φτάσετε στην Τρίπολη, μετά την σήραγγα του Αρτεμισίου και τα διόδια της Νεστάνης βγαίνετε δεξιά στην έξοδο προς Βυτίνα – Αρχαία Ολυμπία – Λεβίδι και θα φτάστε στην Κάψια, όπου στρίβετε δεξιά προς το Σπήλαιο Κάψιας. Στην πρώτη διακλάδωση λίγες εκατοντάδες μέτρα μετά, θα βρείτε ένδειξη στα δεξιά του δρόμου που θα σας οδηγήσει στο χωράφι»

Μπορείτε να δείτε ΕΔΩ την θέση του χωραφιού