Στο 15ο Πανελλήνιο Συνέδριο Αγροτικής Οικονομίας η ΕΤ.ΑΓΡ.Ο

Στο 15ο Πανελλήνιο Συνέδριο Αγροτικής Οικονομίας η ΕΤ.ΑΓΡ.Ο
-Διαφήμιση-
Σπούδασε την αγροτική ειδικότητα που σου αρέσει εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

H Εταιρεία Αγροτικής Οικονομίας (ΕΤ.ΑΓΡ.Ο.) ανακοινώνει τη διεξαγωγή του 15ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Αγροτικής Οικονομίας, το οποίο έχει επετειακό χαρακτήρα, καθώς σηματοδοτεί τη συμπλήρωση 30 ετών συνεχούς παρουσίας στο χώρο της επιστήμης και της έρευνας. Το συνέδριο θα διεξαχθεί στις 1-2 Νοεμβρίου του 2018. Ο τίτλος του συνεδρίου είναι «ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΥΠΑΙΘΡΟΥ ΣΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΠΟΧΗ».

Σκοπός του συνεδρίου είναι να συμβάλει στην ανάδειξη της επιστημονικής έρευνας, σε θέματα Αγροτικής Οικονομίας, και στην εξωστρέφεια δίνοντας την ευκαιρία σε πλήθος ερευνητών να παρουσιάσουν τα αποτελέσματα των ερευνητικών τους δραστηριοτήτων και να φέρει σε επαφή την ερευνητική κοινότητα με την επιχειρηματική προκειμένου να βρεθούν κοινά πεδία ενδιαφέροντος και συνεργασίας.

-Διαφήμιση-
vamvaki prasino skouliki

Πρόκειται για μια διοργάνωση κύρους, η οποία έχοντας την εμπειρία επιτυχημένων διοργανώσεων 30 ετών, έχει καταφέρει να αποτελεί μέρος της ακαδημαϊκής ατζέντας, με σημαντική απήχηση σε συγκεκριμένες ομάδες-στόχους του Αγροτικού τομέα. Αυτός ο φιλόδοξος στόχος μπορεί να ικανοποιηθεί μόνο με τη δική σας συμβολή και στήριξη. Για αυτόν το λόγο σας καλούμε να συμμετέχετε σε δράσεις ενίσχυσης της εξωστρέφειας της επιχείρησης σας επιλέγοντας ένα από τα προσφερόμενα πακέτα χορηγίας.

Η εκτενής δημοσιότητα και η αίγλη που απολαμβάνει ο Θεσμός, καθ’ όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης, εξασφαλίζουν την αποδοτική και στοχευμένη προβολή όλων των Χορηγών. Επιπρόσθετα, μπορεί να σχεδιαστεί εξατομικευμένη υποστήριξη κάθε εταιρικής συνεδριακής παρουσίασης ώστε να επιτευχθεί η καλύτερη δυνατή προβολή των χορηγών και των προϊόντων τους.

-Διαφήμιση-
gaia epicheirein congress