Στοίχημα ποιότητας από την Κοιν.Σ.Επ. ΗΛΙΟΔΩΡΑ

Πασχαλινές ήταν οι επιδόσεις των έξι δυναμικών γυναικών που απαρτίζουν την Κοιν.Σ.Επ. Ηλιοδώρα στη Δράμα και εμπλούτισαν φέτος τα προϊόντα τους με ποικίλα πασχαλινά σοκολατάκια, κέικ, τσουρέκια και νηστήσιμα κουλουράκια.

Η δυναμική και η γνώση τους δημιουργούν τη βεβαιότητα ότι όποιος δοκιμάσει τα παραδοσιακά ζυμαρικά, τα γλυκίσματα, είτε τα φυτικά καλλυντικά με πρώτες ύλες κύρια από τοπικούς παραγωγούς, θα μείνει απόλυτα ευχαριστημένος.

Η πρόεδρος, Ανδρονίκη Λουλούδη, βάζει στοίχημα για την ποιότητα των προϊόντων που έχουν πιστοποίηση ISO 22000. «Προσκαλώ τους καταναλωτές να μας εμπιστευτούν, να επικοινωνήσουν μαζί μας, να μεταφέρουν τη γνώμη τους. Επιδιώκουμε τα καλά λόγια αλλά θέλουμε την κριτική, την παρατήρηση για να γίνουμε καλύτερες».

Την περίοδο αυτήν ταλαιπωρήθηκαν με την επάρκεια σε πρώτες ύλες. Ειδικά στα αβγά αντιμετωπίζουν το πρόβλημα ανόδου των τιμών λόγω των αυξήσεων στις ζωοτροφές που προκάλεσε ο πόλεμος στην Ουκρανία. «Είμαστε μία αλυσίδα ενός κύκλου και ο ένας εξαρτάται από τον άλλον» σημειώνει, εξηγώντας ότι επηρεάζονται όχι μόνο από τις αυξήσεις στις πρώτες ύλες, αλλά και στο ενοίκιο, το ρεύμα κ.λπ.

Στα δυνατά τους προϊόντα είναι τα ζυμαρικά που κινούνται όλο τον χρόνο ως ιδανική επιλογή για κάποιον που επιλέγει ένα εύκολο, γρήγορο, νόστιμο και υγιεινό φαγητό.

«Επίσης, τα καλλυντικά μας αποτελούν σταθερή αξία και προστίθενται καινούργια προϊόντα, πάντα με τους απαραίτητους ελέγχους. Επιλέξαμε να έχουμε ποιοτικό προϊόν. Ο μοναδικός δρόμος είναι ανάπτυξη, εξέλιξη, διαρκής έλεγχος. Αξιολογούμε τους εαυτούς μας και μαθαίνουμε γιατί η αγορά τρέχει πολύ γρήγορα».

Σχολιάζει ότι οι χυλοπίτες, ο τραχανάς, το σαπούνι ελαιολάδου που είναι παραδοσιακά προϊόντα επιδέχονται εξέλιξης, παρά τις ξεχωριστές συνταγές γιατί άλλαξε η φύση, το περιβάλλον και οι διατροφικές μας συνήθειες.