Συνεργασία της KOUIMTZIS Group με τον Ισπανικό οίκο TMC Cancela

Συνεργασία της KOUIMTZIS Group με τον Ισπανικό οίκο TMC Cancela

Η KOUIMTZIS Group επεκτείνοντας την δυναμική παρουσία της στον χώρο των γεωργικών και δασικών  μηχανημάτων, προχώρησε σε συνεργασία με τον Ισπανικό οίκο TMC Cancela και συγκαταλέγεται πλέον στους επίσημους αντιπροσώπους της.

Η ιστορία της TMC Cancela ξεκίνησε το 1971 από μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση όπου μέσα σε λίγα χρόνια κατάφερε να προοδεύσει και να αποτελεί πλέον μία από τις πιο αξιόπιστες εταιρείες με πάνω από 400 διαφορετικά μοντέλα καταστροφέων και θραυστήρων.

Με σχεδόν 50 χρόνια εμπειρίας, η TMC Cancela ειδικεύεται στην κατασκευή μηχανημάτων για τη διαδικασία θραύσης δασικών και γεωργικών αποβλήτων, στοχεύοντας πάντα στην βελτίωση της παραγωγικότητας των χρηστών και στην υψηλότερη απόδοση. Με υψηλή περιβαλλοντική ευθύνη, η εταιρεία κατασκευάζει μηχανήματα που σέβονται το περιβάλλον, καταναλώνοντας λιγότερα καύσιμα και με τεχνικά χαρακτηριστικά που παρέχουν μεγαλύτερο έλεγχο (όπως έλεγχος ρότορα ή θερμοκρασίας).

Με μια ολοκληρωμένη γκάμα που ξεπερνά τα 400 διαφορετικά μοντέλα θραυστήρων και καταστροφέων η TMC Cancela είναι η μάρκα που είναι συνώνυμη με την ποιότητα και τη δημιουργικότητα, χαρακτηριστικά που βασίζονται σε ένα πρωτοποριακό πνεύμα που βοηθά στην καθημερινή ανάπτυξή της.

Με την συνεργασία αυτή, η KOUIMTZIS Group ενισχύει τις επιλογές του Ομίλου στα μηχανήματα θραύσης και καταστροφής υλικών και αποβλήτων, προσφέροντας αμέτρητες επιλογές στους πελάτες της στο γεωργικό, βιομηχανικό, δασικό ή κατασκευαστικό τομέα.