Η Συνεταιριστική Ασφαλιστική εδώ και 41 χρόνια είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τον αγροτικό κόσμο και την ύπαιθρο! Η σχέση εμπιστοσύνης που υπάρχει ανάμεσα στον αγρότη και την Συνεταιριστική Ασφαλιστική δεν είναι τυχαία, καθώς θεμελιώθηκε σε γερές βάσεις στο πέρασμα των χρόνων. Σημαντικός παράγοντας της Εταιρείας μας είναι οι άνθρωποι της Περιφέρειας.

Ο Επιθεωρητής Πωλήσεων και Εκπαίδευσης Δικτύου κ. Σπύρος Τζελέπης

Από την ίδρυση της, η Συνεταιριστική Ασφαλιστική στάθηκε αρωγός δίπλα στον πρωτογενή τομέα, εξασφαλίζοντας όλα εκείνα τα προϊόντα που είχε ανάγκη με σκοπό την συνέχιση των δραστηριοτήτων του, την διασφάλιση της παραγωγής του και προπάντων την υγεία των οικογενειών του. Οι Συνεταιριστικές Οργανώσεις ανά την επικράτεια είναι το DNA της Συνεταιριστικής.

Οι Οργανώσεις που βοηθούν στην ανταγωνιστικότητα των αγροτικών προϊόντων και την ανάπτυξη τους, δημιουργώντας οικονομίες κλίμακος στεκόμενοι δίπλα τους, παρά τις αντιξοότητες που αντιμετωπίζουν τόσο οι ίδιες όσο και οι άνθρωποί της παραγωγής.

Ως Εταιρεία έχουμε προϊόντα σε όλο το φάσμα του πρωτογενή τομέα όπως για παράδειγμα :

  • Ασφάλιση Υπαίθριας Φυτικής Παραγωγής -Ασφάλιση Ζωικού Κεφαλαίου -Ασφάλιση Θερμοκηπίων και Φωτοβολταϊκών Πάρκων -Ασφάλιση Αγροτικών Κτιρίων (σταυλικές εγκαταστάσεις, σιλό, ξηραντήρια κτλ.)
  • Ασφάλιση Αγροτικών Μηχανημάτων
  • (βαμβακοσυλλεκτικών, θεριζοαλωνιστικών μηχανών κ.α.)
  • Ασφάλιση Ατυχημάτων όπως η  Φροντίδα του αγρότη
  • Αστικής Ευθύνης Αγροτικών Προϊόντων.

Είμαστε η Εταιρεία που από την καλλιέργεια μέχρι την κατανάλωση έχουμε σχεδιάσει ειδικά ασφαλιστικά προϊόντα σε όλη την τροφοδοτική αλυσίδα. Οι επαγγελματίες της αγοράς μας γνωρίζουν λόγω της άμεσης εξυπηρετησής τους, και απολαμβάνουμε την εμπιστοσύνη τους εδώ και χρόνια. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, που η ανάπτυξη μας στον κλάδο της Περιουσίας είναι συνεχώς αυξανόμενη.

Η Συνεταιριστική Ασφαλιστική έχει γρήγορα αντανακλαστικά στα εύκολα και κυρίως στα δύσκολα! Γι’ αυτό και οι αποζημιώσεις μας είναι άμεσες και δίκαιες! Όλοι οι ασφαλισμένοι μας από τις πληγείσες περιοχές, όπως η Θεσσαλία και το Ιόνιο φέτος ή η Χαλκιδική πέρυσι, αποζημιώθηκαν άμεσα και γρήγορα, ώστε να επανέλθουν οι επαγγελματικές τους δραστηριότητες εκεί όπου τα φυσικά φαινόμενα τις διέκοψαν! Εκεί που η κλιματική αλλαγή είναι παρούσα αποτελώντας μια πραγματικότητα την οποία βιώνουμε κάθε χρόνο με τα ακραία καιρικά φαινόμενα να καταστρέφουν περιουσίες και να διαλύουν επιχειρήσεις, βρισκόμαστε εμείς. Είμαστε παρόντες, για να βοηθήσουμε να επανέλθουν οι επαγγελματικες και επιχειρηματικές σας δραστηριότητες το συντομότερο δυνατό στην κανονικότητα.

Πιο συγκεκριμένα για την Μακεδονία, όντας μια ιδιαίτερη περιοχή, με πληθώρα αγροτικών, επιχειρηματικών και τουριστικών δραστηριοτήτων, η εταιρεία μας είναι παρούσα σε κάθε δράση. Βρισκόμαστε δίπλα σε όλους τους επαγγελματικούς κλάδους και στην υποστήριξη των επιχειρήσεων τους μέσω των ασφαλίσεων ξενοδοχείων, Airbnb, εστίασης, βιομηχανιών και εργοστασίων, καθώς και ομαδικών προγραμμάτων υγείας και συνταξιοδότησης.

Η Ιδιωτική Ασφάλιση επομένως, είναι ένα συμβόλαιο διασύνδεσης του δύσκολου παρόντος με ένα ευκολότερο μέλλον. Είναι αυτήν που στα δύσκολα θα καταφέρει να κάνει τον ασφαλισμένο να ορθοποδήσει και να συνεχίσει την ζωή του με αξιοπρέπεια. Η Συνεταιριστική Ασφαλιστική με έναν από τους μεγαλύτερους βαθμούς φερεγγυότητας στην αγορά (223%), είναι έτοιμη να ανταπεξέλθει σε κάθε πρόκληση και κίνδυνο που επιφυλάσσει το μέλλον για τους ασφαλισμένους της.