Τ. Δημομελέτης, Επιθεωρητής Πωλήσεων Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ στο ypaithrostv I Λάρισα AgroThessaly 2023

Σύχρονοι γεωργοί με αποδοτικά μηχανήματα

Mε τον Επιθεωρητή Πωλήσεων Τάσο Δημομελέτη της εταιρίας “Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ “, συνομίλησε ο Γιάννης Σάρρος στο πλαίσιο της 13ης AgroThessaly που έγινε στη Λάρισα 9 με 12 Μαρτίου.

Ο κ. Δημομελέτης εκτός τον άλλων αναφέρθηκε στις μάρκες και τα ολοκαίνουργια τρακτέρ που παρουσίαστηκαν στο κοινό της έκθεσης. Οι επισκέπτες τις έκθεσης είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τρακτέρ για όλες τις χρήσεις, σε πλήρης σειρές σε μοντέλα των LANDINI και McCORMICK. Η εταιρία προσφέρει από μικρά μοντέλα μέχρι και 230 ίππων.

Εξέφρασε την πεποίθησή του πως η τεχνολογία αποτελεί πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της αγροτικής παραγωγής, η μετάβαση στις νέες τεχνολογίες γίνεται ομαλά μιας και οι νέοι αγρότες είναι εξοικειωμένοι με τις νέες τεχνολογίες. Προς αυτή την κατεύθυνση κινείται η εταιρία Πέτρος Πετρόπουλος ενημερώνοντας τους πελάτες της συνεχώς για ότι καινούργιο κυκλοφορεί.

Σχετικά με τα εργαλεία εκείνα που διευκολύνουν την πρόσβαση των παραγωγών στη νέα τεχνολογία των μηχανημάτων και η Πέτρος Πετρόπουλος έχει αναπτύξει χρηματοδοτικά προγράμματα με ευνοϊκούς όρους.