To T4F βραβεύτηκε ως το Καλύτερο Ειδικό Τρακτέρ στο διαγωνισμό «Farm Machine 2023»

Η New Holland αναβαθμίζει τις σειρές T4 F/N/V και TK4

Η New Holland Agriculture εδραιώνει περαιτέρω την αδιαμφισβήτητη ηγετική της θέση στην κατηγορία των ειδικών τρακτέρ με την παρουσίαση της επαναστατικής καμπίνας VisionViewTM στη σειρά T4 F/N/V και του νέου, ισχυρότερου κινητήρα και συμπαγούς καπό, στη σειρά TK4.

Το T4F έχει κερδίσει διεθνείς επαίνους: στο διαγωνισμό «Farm Machine 2023», της SIMA 2022 κέρδισε το βραβείο του Καλύτερου Ειδικού Τρακτέρ. Το βραβείο, γνωστό ως Τρακτέρ της Χρονιάς (Machine of the Year), είναι ένα από τα πιο πολυπόθητα στη βιομηχανία των γεωργικών μηχανημάτων Η τελετή πραγματοποιήθηκε στις 6 Νοεμβρίου κατά την διάρκεια της έκθεσης στο Παρίσι.

Ο Carlo Lambro, Πρόεδρος της New Holland, σχολίασε: «Είμαστε πολύ περήφανοι για αυτό το βραβείο, μία αναγνώριση που μας αξίζει, σε μία κατηγορία όπου ήδη ηγούμαστε της διεθνούς αγοράς. Συγχαρητήρια στις ομάδες που ανέπτυξαν το νέο T4F με αφοσίωση». 

Ο Oscar Baroncelli, Επικεφαλής Παγκοσμίως των Τρακτέρ της New Holland Agriculture, είπε: «Η New Holland παρέμεινε στην πρώτη γραμμή της κατηγορίας των ειδικών τρακτέρ για επτά δεκαετίες, κερδίζοντας την θέση της ως ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης, καινοτομώντας και αναβαθμίζοντας τα μηχανήματά μας».

T4_120F_CAB_StageV_22_009.eps

 Άνεση, ορατότητα και ασφάλεια με την Καμπίνα VisionViewTM της σειράς Τ4 F/N/V

Η επαναστατική καμπίνα VisionViewTM παρουσιάζει την άνεση ενός τρακτέρ ανοικτής καλλιέργειας, με ένα ευρύχωρο περιβάλλον και ένα επίπεδο πάτωμα. Ο αποκλειστικός σχεδιασμός του εμπρόσθιου παρμπρίζ, σε συνδυασμό με το χαμηλότερο και συμπαγές καπό, που καλύπτει και προστατεύει όλο το σύστημα επεξεργασίας καυσαερίων, παρέχει ένα μοναδικό στυλ και την καλύτερη ορατότητα.

Η καμπίνα VisionViewTM είναι επίσης η πιο αθόρυβη στην κατηγορία, που αυξάνει περαιτέρω την άνεση και την ασφάλεια. Η μετάδοση των πληροφοριών και της επικοινωνίας του χειριστή με το μηχάνημα έχει αναβαθμιστεί ακολουθώντας τα μεγαλύτερα αδέλφια T7 και T8 με τον ψηφιακό πίνακα οργάνων InfoViewTM  για την διαχείριση όλων των χειριστηρίων και των ρυθμίσεων του μηχανήματος.

Η καμπίνα VisionViewTM της σειράς T4 F/N/V παρέχει ισχυρή απόδοση με εκπομπές καυσαερίων 40 φορές χαμηλότερες από τον προκάτοχό της. Ο κινητήρας F5C επιτυγχάνει την υψηλότερη ροπή, 518Nm, στις χαμηλότερες στροφές ανά λεπτό, 1300rpm, καθώς και εφεδρική ροπή έως και 40%.

Τα τρακτέρ της σειράς T4 είναι τα τέλεια μηχανήματα για τους εργολάβους και τους μικρούς και μεσαίους οπωρώνες και αμπελώνες με καλλιέργειες υψηλής αξίας, που αναζητούν υψηλή απόδοση, άνεση και αξιοπιστία στο τρακτέρ με το καλύτερο μέγεθος για εξειδικευμένες καλλιέργειες. Χάρη στην καμπίνα VisionViewTM και σε όλα τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά, το τρακτέρ μας είναι Φιναλίστ του TOTY 2023 στην κατηγορία Best Specialized.

Σειρά TK4 για περισσότερη ισχύ και συμμόρφωση με τις εκπομπές ρύπων Stage V

Η σειρά των ερπυστριοφόρων τρακτέρ TK4 έχει αναβαθμιστεί με νέο στυλ για να ταιριάζει με τα τελευταία λαστιχοφόρα ειδικά τρακτέρ. Τα ερπυστριοφόρα της New Holland έχουν μακρά ιστορία, ξεκινώντας από το 1932 και παίζουν ένα σημαντικό ρόλο στην κληρονομιά της εταιρίας.

Τα τρακτέρ ανοικτής καλλιέργειας έχουν αναβαθμιστεί με νέους, πιο ισχυρούς κινητήρες Stage V, με μέγιστη ισχύ που κυμαίνεται από 85 hp έως 109hp και σύστημα επεξεργασίας καυσαερίων με EGR, καταλύτη οξείδωσης ντίζελ (DOC) και μονάδα επιλεκτικής καταλυτικής αναγωγής (SCRoF), ενώ τα στενά μοντέλα διαθέτουν κινητήρα 75hp Stage V και σύστημα επεξεργασίας καυσαερίων με EGR, καταλύτη οξείδωσης ντίζελ (DOC) και φίλτρο σωματιδίων (DPF), που δεν απαιτεί AdBlue. Σε όλα τα μοντέλα, ο συμπαγής σχεδιασμός του κινητήρα και το σύστημα επεξεργασίας καυσαερίων, βρίσκονται κάτω από το καπό, εξασφαλίζοντας εξαιρετική ορατότητα και ευελιξία.

Οι νέες προδιαγραφές προστίθενται σε ένα μηχάνημα που πάντα περιείχε χαρακτηριστικά και αποκλειστικότητα και τα οποία εξακολουθούν να το κάνουν το ερπυστριοφόρο με τις καλύτερες πωλήσεις.

Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, το νέο TK έχει αναβαθμιστεί ώστε να τηρεί όλους τους τελευταίους κανονισμούς για να διασφαλίσει ότι οι πελάτες μας πάντα προστατεύονται και λειτουργούν σε συνθήκες ασφαλείας.