Τα Εβρίτικα Κελάρια για τους μερακλήδες της παρέας

Παραδοσιακό ούζο και τσίπουρο

Τα Εβρίτικα Κελάρια για τους μερακλήδες της παρέας

Στα Μαράσια Έβρου, τα Εβρίτικα Κελάρια κυριαρχούν σ’ έναν λόφο τριγυρισμένο από αμπέλια. Η βιομηχανία χρησιμοποιεί παραδοσιακές τεχνικές με μοντέρνα μηχανήματα για την παραγωγή κρασιών, παραδοσιακού τσίπουρου και ούζου, από συνταγή 40 ετών και της ομώνυμης γνωστής ρετσίνας. «Σε 200 στρέμματα ιδιόκτητων αμπελώνων καλλιεργούμε Μerlot, Cabernet, Μοσχόμαυρο στα κόκκινα, Ροδίτη και Sauvignon blanc στα λευκά. Επίσης, παίρνουμε σταφύλια που καλλιεργούνται σε 200 στρέμματα από αγρότες της περιοχής», μεταφέρει ο Βασίλης Χαρόβας, από τους ιδιοκτήτες της εταιρείας. Μότο τους είναι «η απόλαυση δική σας και η ευχαρίστηση πάλι δική μας… γιατί αυτό σημαίνει ποιοτικό προϊόν».

Παράγονται τα κρασιά Ορφέας, Αίνιγμα, Onar, ούζο και τσίπουρο με ετικέτα Εβρίτικο και η παραδοσιακή ρετσίνα Εβρίτικα Κελάρια από διαλεγμένους καρπούς, που δίνουν απολαυστική γεύση.

Τα προϊόντα κυκλοφορούν σε δύο μεγάλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ, ενώ γίνονται εξαγωγές σε Γερμανία, Βέλγιο, Κύπρο, Ρουμανία, Βουλγαρία. Η επιχείρηση διαθέτει HACCP και ISO.