Θερμή υποδοχή Μιχαλεντζάκη και Καρυπίδη στην Αλεξανδρούπολη

Θερμή υποδοχή Μιχαλεντζάκη και Καρυπίδη στην Αλεξανδρούπολη
-Διαφήμιση-
gaia-sense

Μέσα σε έντονα συναισθηματικά φορτισμένο κλίμα, με πλήθος κόσμου να ξεσπά σε πανηγυρισμούς και εκδηλώσεις λατρείας στη θέα των αθλητών, που συμπαρέσυραν τους συμπολίτες τους στην κορυφή του κόσμου, υποδέχτηκαν στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης, τους δύο Παραολυμπιονίκες, τον χρυσό Δημοσθένη Μιχαλεντζάκη και τον πέμπτο Δημήτρη Καρυπίδη. Οι δύο αθλητές έφτασαν την Τετάρτη 21 Σεπτέμβρη, στο αεροδρόμιο «Δημόκριτος», όπου τους υποδέχτηκε μαζί με τον κόσμο και ο Δήμαρχος της πόλης Ευάγγελος Λαμπάκης. 

Τα παιδιά αυτά, με περίσσευμα ήθους, ψυχικού και σωματικού σθένους, με επιμονή, μεθοδικότητα και εμπιστοσύνη στη σκληρή δουλειά, με υπέρβαση του εαυτού τους, με ατομικές στερήσεις αλλά και αισιοδοξία, έγιναν παράδειγμα προς μίμηση για όλους τους νέους ανθρώπους και έδειξαν τον τρόπο με τον οποίο αυτά που φαντάζουν αδύνατα γίνονται δυνατά και τα όνειρα πραγματικότητα.

Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης, διαθέτει ένα κολυμβητήριο «στολίδι» και η Δημοτική Αρχή δεσμεύεται ότι θα συνεχίσει με κάθε τρόπο και μέσο να βρίσκεται δίπλα στην προσπάθεια όλων των παιδιών που κολυμπάνε στις πισίνες του.

-Διαφήμιση-