ΘΕΣγάλα: Δωρίζει παιδικά χαμόγελα στον οργανισμό «Το Χαμόγελου του Παιδιού»

ΘΕΣγάλα: Δωρίζει παιδικά χαμόγελα στον οργανισμό «Το Χαμόγελου του Παιδιού»

Ο συνεταιρισμός ΘΕΣγάλα, στο πλαίσιο εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Γάλακτος την Δευτέρα 1η Ιουνίου 2020, με ισχυρό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και αφοσίωση στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων, προχωρά σε δωρεά 7.198 τεμαχίων θες choco (σοκολατούχο ρόφημα) στον οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού». 

Συγκεκριμένα, ο συνεταιρισμός με την πολύτιμη βοήθεια των καταναλωτών, έλαβε την απόφαση για κάθε αγορά 1lt συσκευασμένου γάλακτος που θα πραγματοποιούνταν την ημέρα εκείνη να δωρίσει αντίστοιχα ένα θες choco (σοκολατούχο ρόφημα) στον οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Η δράση έχοντας τον τίτλο «Πίνουμε γάλα, χαρίζουμε παιδικά χαμόγελα» στοχεύει στην ενίσχυση του έργου του οργανισμού και στην προσφορά χαράς και ελπίδας στα παιδιά που σε δύσκολες περιόδους, όπως αυτή που διανύουμε, χρειάζονται την έμπρακτη στήριξή μας.

Η ενέργεια αυτή έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά ενεργειών κοινωνικού χαρακτήρα που υλοποιεί ο συνεταιρισμός, με πιο πρόσφατη τη διάθεση 4.000 γιαουρτιών προς το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, των οποίων η διανομή συνεχίζεται έως σήμερα.

Ο κ. Θανάσης Βακάλης, πρόεδρος του συνεταιρισμού ΘΕΣγάλα, δήλωσε: «Για όλους εμάς στον συνεταιρισμό ΘΕΣγάλα είναι πολύ σημαντικό να προσφέρουμε, στο μέτρο των δυνατοτήτων μας, τα υψηλής ποιότητας γαλακτοκομικά προϊόντα που παράγουμε, παρέχοντας ταυτόχρονα ουσιαστική βοήθεια στον οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Ο συνεταιρισμός βρίσκεται πάντα στο πλευρό όσων χρειάζονται την υποστήριξή του και δεσμεύεται να συνεχίσει με αμείωτη ένταση την προσφορά του προς το κοινωνικό σύνολο».

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» κ. Κώστας Γιαννόπουλος  θέλησε να εκφράσει τις θερμές του ευχαριστίες λέγοντας: «Είναι ιδιαίτερη χαρά όταν στον καθημερινό μας αγώνα για τη φροντίδα, την προστασία και την υγιή ανάπτυξη των παιδιών μας συναντάμε πολύτιμους συνοδοιπόρους, όπως ο Συνεταιρισμός ΘΕΣγάλα,  που με απαράμιλλη κοινωνική ευαισθησία στηρίζει το έργο και την προσπάθεια του Οργανισμού μας να βρίσκεται δίπλα σε κάθε ευάλωτο παιδί και την οικογένειά του».