Μεγαλώνει το δίκτυό του στη Θεσσαλονίκη ο «ΘΕΣγάλα συν»

thesgala-sin-katastimata
-Διαφήμιση-
Σπούδασε την αγροτική ειδικότητα που σου αρέσει εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

Με τέσσερα νέα καταστήματα επεκτείνει τις επιχειρηματικές δραστηριότητές του στη Θεσσαλονίκη ο Συνεταιρισμός «ΘΕΣγάλα συν», καθώς το αργότερο έως τον Μάιο σχεδιάζει να ολοκληρώσει τη μετεξέλιξη και τη μετατροπή των ήδη εγκατεστημένων καταστημάτων διάθεσης γάλακτος και γαλακτοκομικών μέσω αυτόματων πωλητών σε μικρές συνεταιριστικές γωνιές με ελληνικά προϊόντα τοπικών παραγωγών.

Με τα νέα καταστήματα ολοκληρώνεται ο σχεδιασμός του «ΘΕΣγάλα συν» για τη Θεσσαλονίκη, λειτουργώντας συνολικά 14 συνεταιριστικά παντοπωλεία.

-Διαφήμιση-
vamvaki prasino skouliki

Ταυτόχρονα, εδώ και λίγο διάστημα ο Συνεταιρισμός ΘΕΣγάλα έχει θέσει σε εφαρμογή τη νέα υπηρεσία «το θες σπίτι σου», με στόχο την καλύτερη παροχή υπηρεσιών προς τους πελάτες του.

Αυτήν τη στιγμή, εξυπηρετεί με το σύστημα διανομής όλο το πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης, όπου κάθε κατάστημα εξυπηρετεί συγκεκριμένη περιοχή αναφοράς, δίνοντας τη δυνατότητα στους καταναλωτές να παραλαμβάνουν τα προϊόντα τους απευθείας στο σπίτι. Οι παραγγελίες γίνονται τηλεφωνικά ή μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος που έχει δημιουργηθεί.

Η διαχείριση των παραγγελιών πραγματοποιείται από τα κεντρικά γραφεία του συνεταιρισμού και ο πελάτης έχει την ευχέρεια να παρακολουθεί την πορεία της παραγγελίας του και να επιλέγει τις ώρες που επιθυμεί να του παραδοθεί. Όπως αναφέρει ο υπεύθυνος επικοινωνίας του συνεταιρισμού, Γιάννης Γιαννακόπουλος, ο «ΘΕΣγάλα συν» εγγυάται την ποιότητα των προϊόντων και τις ικανοποιητικές τιμές, όπως και την άριστη παράδοσή τους στις οικίες των πελατών.

Η συγκεκριμένη υπηρεσία είναι διαθέσιμη μόνο στη Θεσσαλονίκη και στη Λάρισα, ενώ το αμέσως προσεχές διάστημα θα ξεκινήσει και στα επτά συνεταιριστικά παντοπωλεία της Αθήνας. Στο συνεταιριστικό παντοπωλείο διατίθενται προϊόντα, όπως μια μεγάλη γκάμα γαλακτοκομιών, όσπρια, άλευρα από τον συνεταιρισμό ΘΕΣγη, αβγά, αλλαντικά, προϊόντα κατάψυξης κ.ά.

-Διαφήμιση-
gaia epicheirein congress