Στη Θεσσαλονίκη ο Κόκκαλης για την Agrotica

vasilis-kokkalis
-Διαφήμιση-
Σπούδασε την αγροτική ειδικότητα που σου αρέσει εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

Ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Βασίλειος Κόκκαλης θα βρεθεί στη Θεσσαλονίκη στα πλαίσια της Διεθνούς Έκθεσης Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Εφοδίων – AGROTICA.

Αναλυτικότερα, την Πέμπτη, 1η Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 14:30, ο κ. Κόκκαλης θα συναντηθεί με το Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Πληροφορικής Βορείου Ελλάδος με θέμα την ψηφιοποίηση του αγροδιατροφικού τομέα. Στις 17:00, ο Υφυπουργός θα απευθύνει χαιρετισμό στην ημερίδα του Ινστιτούτου Γεωπονικών Επιστημών με θέμα τις ευκαιρίες ανάπτυξης και προώθησης της ελληνικής μελισσοκομίας (Συνεδριακό Κέντρο «Νικόλαος Γερμανός», Περίπτερο 8, Αίθουσα Α). Ακολούθως, ο κ. Κόκκαλης θα παρίσταται στα επίσημα εγκαίνια της έκθεσης Agrotica.

-Διαφήμιση-
vamvaki prasino skouliki

 

Την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2018, ο Υφυπουργός θα είναι συντονιστής σε ειδική σύσκεψη της Διεύθυνσης Πολλαπλασιαστικού Υλικού και Φυτογενετικών Πόρων με τους αρμόδιους φορείς και θεσμικούς συνομιλητές του Υπουργείου, εκπροσώπους του ιδιωτικού τομέα. Στις 16:00 θα μιλήσει στη ημερίδα για την ποιότητα στο ελληνικό βαμβάκι που διοργανώνει η Διεπαγγελματική Οργάνωση Βάμβακος σε συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο Τυποποίησης & Ταξινόμησης Βάμβακος του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ.

Το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018, ο κ. Κόκκαλης θα συναντήσει εκπροσώπους αγροτικών συνεταιρισμών, ομάδων παραγωγών καθώς και λοιπούς εκπροσώπους φορέων του συνόλου της αλυσίδας παραγωγής-μεταποίησης και εμπορίας των προϊόντων του αγροδιατροφικού τομέα.

 

-Διαφήμιση-
gaia epicheirein congress