Το ΕΒΕ Καβάλας στο «The Greek Food Festival 2016» στην Βαρσοβία

Το ΕΒΕ Καβάλας στο «The Greek Food Festival 2016» στην Βαρσοβία

Στην Βαρσοβία θα βρεθεί για πρώτη φορά το Επιμελητήριο  Καβάλας, μέλος του ευρωπαϊκού δικτύου στήριξης μικρομεσαίων επιχειρήσεων Enterprise Europe Network-Hellas, το οποίο θα λάβει μέρος για πρώτη φορά στην έκθεση «THE GREEK FOOD FESTIVAL».

Η North Events, με την συνεργαζόμενη εταιρία  FutureNeed στην Ελλάδα, διοργανώνουν την 1η «THE GREEK FOOD FESTIVAL» μαζί με την 2η CRECKAPANORAMA στις 3-4 Δεκεμβρίου στο Εθνικό Στάδιο της Βαρσοβίας PGENARODOWY. H «THE GREEK FOOD FESTIVAL» θα είναι η πρώτη διοργάνωση που θα παρουσιάζει την πλούσια γαστρονομική παράδοση και προϊόντα της Ελλάδας σε μία από τις μεγαλύτερες αγορές της Ευρώπης.

Η αγορά της Πολωνίας είναι μια δυναμικά αναπτυσσόμενη αγορά, η 8η μεγαλύτερη οικονομία της Ευρωπαϊκής Ένωσης και η 21η μεγαλύτερη παγκόσμια (βάση ΑΕΠ). Το μέγεθος της αγοράς είναι 39 εκατομμύρια δυνητικοί καταναλωτές, με μεγάλο ποσοστό νεαρού πληθυσμού. Ο ρυθμός οικονομικής ανάπτυξης είναι από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους της Ευρώπης. Έχει ισχυρή εγχώρια αγορά, χαμηλό ιδιωτικό χρέος και νομισματική ευελιξία (Polish Zloty). Είναι μια σταθερή και αναπτυσσόμενη οικονομία, με άνοδο του εισοδηματικού επιπέδου των Πολωνών και προοπτικές ανάπτυξης και επενδύσεων στις γειτονικές αγορές της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης.

Το Επιμελητήριο καλεί τα μέλη του να συμμετάσχουν ενημερώνοντας ότι οι δηλώσεις συμμετοχής είναι μέχρι τις 21 Σεπτεμβρίου 2016.