VIUSID Agro: Ο πιο καινοτόμος βιοδιεγέρτης

O μόνος με «Μοριακά Ενεργοποιημένα» συστατικά και ισχυρή προστασία έναντι ιών - βακτηρίων και μυκήτων

Το VIUSID® agro είναι ένας καινοτόμος βιοδιεγέρτης που παρασκευάζεται στην Ισπανία. Προωθεί και ενεργοποιεί τον κυτταρικό μεταβολισμό των φυτών αυξάνοντας έτσι την παραγωγικότητά τους και την απόδοση των καλλιεργειών. Το VIUSID® αραιώνεται στο νερό και περιέχει αμινοξέα, αντιοξειδωτικά, βιταμίνες και φυσικά αντιικά. Όλα αυτά τα συστατικά υποβάλλονται σε μια βιοκαταλυτική διαδικασία τη «MΟΡΙΑΚΗ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ» που βελτιώνει την αποτελεσματικότητα των ιδιοτήτων τους χωρίς να μεταβάλλει ή να τροποποιεί τη μοριακή τους δομή, παράγοντας μια σειρά από οφέλη για τη διαχείριση των καλλιεργειών.

Το VIUSID® βγαίνει σε υγρή μορφή και εφαρμόζεται σε φυτά διαλυμένο σε νερό σε εξαιρετικά χαμηλές συγκεντρώσεις. Το μεγάλο πλεονέκτημα των «Μοριακά Ενεργοποιημένων» συστατικών που περιέχει το VIUSID® είναι πως σε πολύ χαμηλές περιεκτικότητες, πετυχαίνει μέγιστη αποτελεσματικότητα στην ανάπτυξη των φυτών, χωρίς να περιέχει τίποτα χημικό, αποφεύγοντας έτσι οποιαδήποτε παρενέργεια.

Τι κάνει το VIUSID Agro;

1) Επιδρά θετικά στις καλλιέργειες ρυθμίζοντας τη φυσιολογία των κυττάρων.

2) Αυξάνει στο έπακρο τις αποδόσεις των καλλιεργειών.

3) Επιδρά στις καλλιέργειες μειώνοντας τις δυσμενείς επιδράσεις του φυτικού στρες και αυξάνοντας τις φυσικές τους αντοχές.

4) Αυξάνει τον αριθμό των φύλλων και το μέγεθός τους ανά φυτό, παράγοντας έτσι περισσότερη χλωροφύλλη.

5) Αυξάνει την αντοχή των καλλιεργειών έναντι των βιοτικών και αβιοτικών προκλήσεων (στρες).

6) Αυξάνει τον αριθμό και το μέγεθος των ριζών, παράγοντας έτσι καλύτερους καρπούς και δίνοντας μεγαλύτερες αποδόσεις.

7) Οι αντιοξειδωτικές του ικανότητες συμβάλλουν στη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής των προϊόντων, στη φρεσκάδα τους και στη μεγαλύτερη παραγωγή τους.

8) Επαναφέρει δραστικά και γρήγορα το φυτικό υλικό σε ανάπτυξη όταν αυτό έχει υποστεί βλάβες, εξαιτίας φυσικών και χημικών παραγόντων (ιοί, βακτήρια, μύκητες, παγετός, ξηρασία, υψηλές θερμοκρασίες, χαλάζι κ.λπ.).

Τι περιέχει το VIUSID Agro;

ΑΜΙΝΟΞΕΑ

Ενεργοποιημένο ασπαρτικό οξύ: Ευνοεί τη σύνθεση των πρωτεϊνών και βελτιώνει τις συνθήκες ανάπτυξης των φυτών.

Ενεργοποιημένη αργινίνη: Είναι η κύρια πηγή του αζώτου που φυλάσσεται στα φυτά και αντιπροσωπεύει το 40% του αζώτου στις πρωτεΐνες των σπόρων.

Ενεργοποιημένη γλυκίνη: Ουσιώδες συστατικό για την ανάπτυξη των φυτών και επίσης ένα πολύ σημαντικό αμινοξύ στη διαδικασία της φωτοαναπνοής.

Ενεργοποιημένη τρυπτοφάνη: Μειώνει το όξινο περιεχόμενο των φρούτων, ενισχύει την παραγωγή τους και βελτιώνει την παραγωγικότητά τους.

ΜΕΤΑΛΛΑ

Ενεργοποιημένο φωσφορικό κάλιο: Ο φώσφορος απαιτείται για τη μεταφορά και την αποθήκευση ενέργειας στα φυτά. Ευνοεί τα φυτά στην ωρίμανσή τους και προωθεί την ανάπτυξη των ριζών, των λουλουδιών και των σπόρων. Το κάλιο ευνοεί τον σχηματισμό των υδατανθράκων.

Ενεργοποιημένος Θειικός ψευδάργυρος: Ευνοεί το σχηματισμό και την ανάπτυξη νέων ιστών. Είναι πολύ σημαντικός για τις παραγωγικές διαδικασίες των φυτών, όπως η βλάστηση, η ανθοφορία και η παραγωγή φρούτων.

ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΑ

Ενεργοποιημένο ασκορβικό οξύ (βιταμίνη C): Είναι το κατεξοχήν φυσικό αντιοξειδωτικό. Μειώνει τις οξειδωμένες τανίνες στην επιφάνεια των πρόσφατα συγκομισθέντων καρπών. Αυξάνει την αντίσταση των φυτών στις περιβαλλοντικές αλλαγές.

Ενεργοποιημένο παντοθενικό ασβέστιο (βιταμίνη Β5): Είναι ένα βασικό θρεπτικό συστατικό στη φυτοκαλλιέργεια που ενέχεται άμεσα στη φωτοπερίοδο των φυτών. Παίζει σημαντικό ρόλο στη σύνθεση και στην οξείδωση των λιπαρών οξέων. Ρυθμίζει την ανάπτυξη του φυτού.

Ενεργοποιημένη πυριδοξίνη (βιταμίνη Β6): Προωθεί την ανάπτυξη των φυτών, ιδιαίτερα στις καλλιέργειες φυτικών ιστών όπου είναι απαραίτητη για τον σχηματισμό και την ανάπτυξη ρίζας.

Ενεργοποιημένο φολικό οξύ (βιταμίνη Β9): Είναι μια πολύ σημαντική βιταμίνη για τον μεταβολισμό των αμινοξέων και για τη σύνθεση των αζωτούχων βάσεων που απαιτούνται για τον σχηματισμό νέου ιστού.

Ενεργοποιημένη κυανοκοβαλαμίνη (βιταμίνη Β12): Παίζει σημαντικό ρόλο στην ενζυματική αντίδραση της νιτρογενάσης στη μετατροπή ανόργανου Ν2 σε ΝΗ3.

ΦΥΣΙΚΑ ΑΝΤΙΙΚΑ

Ενεργοποιημένο μηλικό οξύ: Ισχυρό φυσικό αντιικό. Ευνοεί τη φωτοσύνθεση και μεταβολίζεται εύκολα από μικροοργανισμούς.

Ενεργοποιημένη γλουκοζαμίνη: Αναζωογονεί φυσικά το φυτό και το προστατεύει από μύκητες, νηματώδη και έντομα. Βελτιώνει τη δημιουργία βολβών σε μίσχους και ρίζες.

Ενεργοποιημένο γλυκυρριζινικό μονοαμμώνιο: Ενισχύει τις χημικές άμυνες των φυτών και βελτιώνει την ανθεκτικότητά τους έναντι των ιικών λοιμώξεων από όλους τους DNA & RNA ιούς.

Το VIUSID Agro μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΔΗ των καλλιεργειών.
Πειραματικά δεδομένα έχουν δείξει υψηλές αποδόσεις στις καλλιέργειες.

www.avpinnovations.gr
Φιλίππου 1, Τρίλοφος Θεσσαλονίκης, Τ.Κ. 57500,
Τηλ: 6944527442