Τα εργοστάσια της Volvo Trucks στην Σουηδία και το Βέλγιο, η λειτουργία των οποίων είχε διακοπεί από τα μέσα Μαρτίου, ξεκίνησαν σταδιακά την παραγωγή. Οι κύριοι παράγοντες που θα επηρεάσουν την αύξηση της παραγωγής είναι οι παραγγελίες, η λειτουργία των προμηθευτών μας και η τρέχουσα νομοθεσία για την κοινωνική απόσταση που αποσκοπεί στον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Η Volvo Trucks ξεκινάει και πάλι τη παραγωγή φορτηγώνΚατά τη διάρκεια της κρίσης που προκλήθηκε από την εξάπλωση του κορωνοϊού τα περισσότερα συνεργεία της Volvo Trucks σε ολόκληρο τον κόσμο συνέχισαν να λειτουργούν. Στην Ελλάδα οι πελάτες μας είχαν πρόσβαση σε όλα τα συνεργεία μας. Παρ’ όλα αυτά τα εργοστάσιά μας στην Ευρώπη σταμάτησαν αναγκαστικά την παραγωγή στα μέσα Μαρτίου, όταν διαταράχθηκε η παγκόσμια εφοδιαστική αλυσίδα.

Από την Δευτέρα 27 Απριλίου, η παραγωγή ξεκίνησε σταδιακά στα εργοστάσια της Σουηδίας και του Βελγίου. Η ασφάλεια των εργαζομένων παραμένει προτεραιότητα για την Volvo Trucks, για αυτό και εφαρμόζονται αυστηρά τα μέτρα και οι κανονισμοί που έχουν θεσπιστεί για να διασφαλιστεί η ασφάλεια του προσωπικού.

Όλα τα μέτρα εφαρμόζονται σε αυστηρή συμμόρφωση με τους κανονισμούς για να διασφαλιστεί η ασφάλεια όλου του προσωπικού.   

H Volvo Trucks θα συνεχίσει να υποστηρίζει τους επαγγελματίες του κλάδου των μεταφορών οι οποίοι εργάζονται σκληρά για να μην μας λείψουν τρόφιμα, φάρμακα και όλα τα απαραίτητα αγαθά που χρειαζόμαστε.

 «Εν μέσω αυτής της πρωτοφανούς κρίσης, oι επαγγελματίες του κλάδου των μεταφορών, οι οδηγοί φορτηγών και οι τεχνικοί έχουν κάνει ηρωικές προσπάθειες και η δική μας δουλειά είναι να τους στηρίξουμε για να συνεχίσουν να κάνουν τη δική τους» όπως αναφέρει ο κύριος Φίλιππος Μενάγιας, Διευθυντής Κλάδου Επαγγελματικών Οχημάτων και Μηχανημάτων του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη