Ο Χ. Φίλιππος Γοργίας, Δ/νων Σύμβουλος της εταιρίας “Η ΔΗΜΗΤΡΑ” Α.Ε., στο ypaithrostv

Απαραίτητα στοιχεία το στρατηγικό σχέδιο και ο στόχος της αγροτικής οικονομίας 

Mε τον Διευθύνων Σύμβουλο της εταιρίας “Η ΔΗΜΗΤΡΑ” Α.Ε. συνομίλησε ο Γιάννης Σάρρος στο πλαίσιο της 13ης AgroThessaly που έγινε στη Λάρισα 9 με 12 Μαρτίου. 

Ο κ. Γοργίας εκτός από την αναφορά του στις μάρκες τρακτέρ και παρελκομένων που εισάγη η εταιρία  “Η ΔΗΜΗΤΡΑ” κατέθεσε την άποψη του για  το κλίμα που επικρατεί  στο αγροτικό τομέα και τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν. 

Αναφέρθηκε στα υψηλά κόστη των εισροών που βαραίνουν τους παραγωγούς και πως αυτό επηρεάζει και την εμπορική δραστηριότητα του κλάδου των εισαγωγέων μηχανημάτων. Υπογράμμισε  το θέμα της στήριξης των παραγωγών με απλές και σύντομες διαδικασίες και τέλος επεσήμανε την πάγια ανάγκη του αγροτικού τομέα για στρατηγικό σχέδιο και στοχοθέτηση της αγροτικής οικονομίας σε κρατικό επίπεδο. 

“Η ΔΗΜΗΤΡΑ” Α.Ε. είναι μια εμπορική εταιρία με μακρά ιστορία στον κλάδο των γεωργικών μηχανημάτων. Είναι ο επίσημος εισαγωγέας των ελκυστήρων LamborghiniZetor & Hurlimann για την ελληνική αγορά καθώς και των παρελκομένων Caffini & Nardi. H εταιρία εκπροσωπεί επίσης τα γεωργικά – βιομηχανικά ελαστικά Mitas και τα λιπαντικά Arbor της PETRONAS.