Υψηλά στην ατζέντα της επιχειρηματικότητας μπαίνει το θέμα της διαχείρισης των ιαματικών πηγών της Φθιώτιδας

Συσκέψεις επί συσκέψεων με επιχειρηματίες, ντόπιους και ξένους. Για να διανθίσουν της επιχειρηματολογία και την αναγκαιότητα των επενδύσεων, χρησιμοποιούν και την αγροδιατροφική ταυτότητα της περιοχής, με την πλούσια γαστρονομία και τις ξεχωριστές γεύσεις. Μέχρι εδώ καλά, το ερώτημα, όμως, παραμένει. Γιατί μέχρι και σήμερα στον τομέα της εστίασης (ξενοδοχεία, ταβέρνες, εστιατόρια) δεν βλέπουμε μια ελιά στο τραπέζι και το λάδι είναι αμφίβολης ποιότητας και αναμειγμένο με σπορέλαια;

Πού είναι η τοπική γαστρονομία της Ρούμελης και δεν το ξέρουμε; Ποτέ θα αλλάξουμε τη νοοτροπία της αρπαχτής;