Ηράκλειο: 7,7 εκ. ευρώ σε επιχειρήσεις για ανάπτυξη και νέες θέσεις εργασίας

Ηράκλειο: 7,7 εκ. ευρώ σε επιχειρήσεις για ανάπτυξη και νέες θέσεις εργασίας
-Διαφήμιση-
Σπούδασε την αγροτική ειδικότητα που σου αρέσει εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

Επιχορηγήσεις ύψους 7.732.264 ευρώ δόθηκαν σε επιχειρήσεις της Κρήτης για την τοπική ανάπτυξη και την δημιουργία νέων θέσεων εργασίας το 2015, όπως ανακοινώθηκε από την Περιφέρεια Κρήτης. Ειδικότερα, εγκρίθηκαν και καταβλήθηκαν οι παραπάνω επιχορηγήσεις σε 68 επιχειρήσεις του νησιού μέσα στο 2015 στο πλαίσιο υλοποίησης του αναπτυξιακού νόμου.

Η έγκριση και καταβολή των επιχορηγήσεων, όπως τόνισε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, αποσκοπεί στην βελτίωση της ανταγωνιστικότητας της οικονομίας, στην ενίσχυση της επιχειρηματικότητας, στην ενδυνάμωση της ισόρροπης ανάπτυξης, στην αύξηση της απασχόλησης, στην προώθηση της τεχνολογικής αλλαγής και της καινοτομίας, στην προστασία του περιβάλλοντος και γενικότερα την επίτευξη της Περιφερειακής σύγκλισης.

-Διαφήμιση-
vamvaki prasino skouliki

«Μέσα στις δύσκολες συνθήκες που υπάρχουν η Περιφέρειας μας βγαίνει μπροστά καθώς μέσα από τις χρηματοδοτήσεις αυτές, δημιουργούνται συνθήκες ανάπτυξης και απασχόλησης. Η επιτυχημένη υλοποίηση του αναπτυξιακού νόμου στην Κρήτη από τις υπηρεσίες της Περιφέρειας και η καλή συνεργασία με τους επενδυτές αποτελούν την συνέχεια για πρόσθετες επενδύσεις στο νησί ειδικά από τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις που είναι η ραχοκοκαλιά της Κρητικής οικονομίας» σημείωσε ο κ. Αρναουτάκης.

-Διαφήμιση-
gaia epicheirein congress