Εγκαινιάζεται ανοιχτό Κέντρο Εμπορίου στην Αλεξανδρούπολη

Εγκαινιάζεται ανοιχτό Κέντρο Εμπορίου στην Αλεξανδρούπολη

Το Σάββατο 16/4 2016 θα πραγματοποιηθεί η τελετή εγκαινίων του πρώτου ολοκληρωμένου Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου της χώρας, του AXD open mall, επί της Λεωφόρου Δημοκρατίας στην Αλεξανδρούπολη, μπροστά από το Κεντρικό Περίπτερο Πληροφόρησης – info kiosk.  

Την τελετή εγκαινίων θα τιμήσει με την παρουσία του ο Πρόεδρος της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας – ΕΣΕΕ Κορκίδης Βασίλειος και πλήθος αυτοδιοικητικών από όλη την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Μετά το πέρας της τελετής των εγκαινίων θα ακολουθήσουν συσκέψεις που έχουν προγραμματιστεί από την Ομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Θράκης, το πρόγραμμα των οποίων και ο τόπος διεξαγωγής τους, θα ανακοινωθεί το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν στις 12:00 και θα περιλαμβάνουν επιδείξεις πλοήγησης στο ηλεκτρονικό περιβάλλον του info kiosk, διανομή ενημερωτικών-διευκρινιστικών φυλλαδίων αναφορικά με τον τρόπο λειτουργίας του mall καθώς και συναυλία σύγχρονης μουσικής από τοπικό συγκρότημα.