Συνεργασία της ΕΛΒΙΖ με την ινδική AYRVET 

Συνεργασία της ΕΛ.ΒΙ.Ζ. με την ινδική AYRVET 
-Διαφήμιση-
Σπούδασε την αγροτική ειδικότητα που σου αρέσει εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

Ισχυροποιείται η θέση της ΕΛ.ΒΙΖ. στην Νοτιοανατολική Ευρώπη, καθώς σε εξέλιξη βρίσκεται το πρόγραμμα υλοποίησης συνεργιών με τις κορυφαίες εταιρείες του κλάδου των ζωοτροφών σε παγκόσμια κλίμακα.

Σε αυτό το πλαίσιο – σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛΒΙΖ – την Τρίτη 8 Μαρτίου 2016, επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της ΕΛ.ΒΙ.Ζ. στο Πλατύ Ημαθίας ο Dr. Praful Kumar, διευθυντής εξαγωγών και κτηνίατρος της Ινδικής AYRVET (www.ayurvet.com). “Πρόκειται για μια εταιρεία που εξειδικεύεται στα φυσικά συμπληρώματα διατροφής των ζώων, με βαθιές ρίζες στην ινδική οικονομία και συσσωρευμένη εμπειρία από τον 19ο αιώνα, όταν και ξεκίνησε την δραστηριότητά της ως οικογενειακή επιχείρηση για να φτάσει σήμερα να είναι ένας πολυεθνικός κολοσσός με παραρτήματα και συνεργασίες σε όλο τον κόσμο.

-Διαφήμιση-

Τα πολύ εξειδικευμένα προϊόντα της AYRVET απευθύνονται σε όλα τα είδη των παραγωγικών ζώων και περιέχουν εκχυλίσματα και συστατικά θεραπευτικών φυτών, είναι 100% φυτικά και ασφαλή, με προστατευτική και θεραπευτική δράση στα ζώα. Προασπίζουν την υγεία και αυξάνουν τις αποδόσεις χρησιμοποιώντας τη δύναμη των βοτάνων. Βασικό στοιχείο των προϊόντων τους είναι ότι χρησιμοποιούν την αθροιστική δράση πολλών βοτάνων σε κάθε σκεύασμα.

Συνοδευόμενος από καθηγητές της κτηνιατρικής σχολής του Α.Π.Θ., ο Dr. Praful Kumar ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις της ΕΛ.ΒΙ.Ζ. από τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της  εταιρείας κ. Βασίλη Χαλκίδη ο οποίος δήλωσε: «Είναι μεγάλη τιμή που υποδεχτήκαμε έναν τόσο σημαντικό παράγοντα της παγκόσμιας αγοράς ζωοτροφών. Η συνεργασία της ΕΛ.ΒΙΖ. με την AYRVET προσθέτει νέα δυναμική στις πωλήσεις μας και επιπλέον έρχεται να προσφέρει στους κτηνοτρόφων νέα προϊόντα, 100% φυτικής προέλευσης, με στόχο την βελτίωση των αποδόσεων και την καλύτερη υγεία των ζώων»”, αναφέρει ανακοίνωση της ΕΛΒΙΖ.

-Διαφήμιση-
vamvaki prasino skouliki