Τα αρώματα της Ελλάδας σε ένα μπουκάλι λάδι

Βασιλικός, θυμάρι, ρίγανη, σκόρδο, λεμόνι, φασκόμηλο, δενδρολίβανο, κόκκινη και πράσινη καυτερή πιπεριά παντρεύονται με το ελαιόλαδο

Τα αρώματα της Ελλάδας σε ένα μπουκάλι λάδι

Η κρίση, λένε, γεννά ιδέες και ευκαιρίες. Μέσα από αυτή τη φιλοσοφία, μια ομάδα νέων επιστημόνων, που εργάστηκαν χρόνια στη βιομηχανία τροφίμων, ξεκίνησε το ταξίδι της αναζήτησης για κάτι νέο και διαφορετικό στον τομέα τους, που θα το αγαπούσαν, θα τους έδινε κίνητρο και έμπνευση και θα είχε αναπτυξιακές δυνατότητες.

Έψαξαν σε βιβλιογραφίες και μελέτες, αναζήτησαν δεδομένα στις παγκόσμιες αγορές και επιχείρησαν να συνδέσουν τη στροφή των καταναλωτών σε προϊόντα υψηλής προστιθέμενης αξίας και την ολοένα αυξανόμενη ζήτηση από αγορές του εξωτερικού προϊόντων ανώτερης ποιότητας, με προϊόντα της πατρίδας μας.

Κάπως έτσι έφτασαν, πριν από 3 χρόνια, στη γέννηση της εταιρείας Pella’s Nature στην Έδεσσα. Μια νέα και καινοτόμα επιχείρηση, που συνδυάζει αρμονικά δύο κορυφαία προϊόντα της ελληνικής φύσης. Το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο και τα βιολογικά αρωματικά-φαρμακευτικά φυτά και φρούτα. Όλη η αρμονία και η γεύση της φύσης ακουμπά στο τελικό προϊόν μέσα από μια καινοτόμα, πατενταρισμένη διαδικασία εκχύλισης.

Αφροδίτη Χρυσοχόου

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο στην “Ύπαιθρος Χώρα” που κυκλοφορεί