Γνωστός Έλληνας ηθοποιός έγινε αγρότης!

Τα τελευταία χρόνια, τα χρόνια της κρίσης, πολλοί είναι αυτοί που παράτησαν τη ζωή στην πόλη για την επαρχία, αλλάζοντας σελίδα στη ζωή τους σε όλα τα επίπεδα. Από μάνατζερς αγρότες. Από τη λαμπερή ζωή της τηλεόρασης στα κτήματα. Ο Οθωνας Μεταξάς είναι ένας από αυτούς.

Γνωστός Έλληνας ηθοποιός έγινε αγρότης!

Ο γνωστός ηθοποιός μπορεί να μην παράτησε μια για πάντα πίσω του τη ζωή στην Αθήνα, αφού το θέατρο αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ύπαρξής του, αλλά επέστρεψε στα πάτρια εδάφη, έστω… εν μέρει, για να αποφορτιστεί από την καθημερινότητα και να έρθει σε επαφή με τη φύση. Συγκεκριμένα, ο Όθωνας Μεταξάς, εδώ και αρκετό καιρό, εκτός από πρόβες για το θέατρο καλλιεργεί και καρυδιές στη Στυμφαλία Κορινθίας.

Γνωστός Έλληνας ηθοποιός έγινε αγρότης«Λατρεύω τη φύση από παιδί. Η ενασχόληση με την αγροτική ζωή είναι η ψυχοθεραπεία μου. Πριν από μερικούς μήνες αποφάσισα να καλλιεργήσω καρυδιές», είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε εξηγώντας τι τον έκανε να ασχοληθεί με την συγκεκριμένη καλλιέργεια: «Κατέληξα σε αυτές επειδή δεν είναι ευπαθής καλλιέργεια, οπότε δεν απαιτείται να είμαι επί δώδεκα μήνες παρών στον τόπο μου. Είναι μια υπέροχη δραστηριότητα που αποτελεί για μένα μια πολύ όμορφη διέξοδο από την καθημερινότητα. Οι φυτείες θα ξεκινήσουν τον Ιανουάριο. Θα καλλιεργήσω δέκα στρέμματα. Θέλουν τουλάχιστον πέντε χρόνια μέχρι να αρχίσουν να αποδίδουν», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Να σημειωθεί πως ο Όθωνας Μεταξάς αυτή την περίοδο βρίσκεται σε συνεχείς πρόβες, αφού στα μέσα Δεκέμβρη πρόκειται να πρωταγωνιστήσει στην παράσταση «Μέθοδος Γκρόνχολμ», στο θέατρο «Άμιραλ» ενώ από τον Φεβρουάριο ο ηθοποιός με την μπάντα του θα είναι στον «Σταυρό του Νότου».

Γνωστός Έλληνας ηθοποιός έγινε αγρότης

Πηγή: ΕΓΩ Weekly