Με πορείες στις πλατείες ρίχνουν την αυλαία των κινητοποιήσεών τους οι αγρότες στη Δυτική Μακεδονία

Με πορείες -επάνω στα τρακτέρ τους- στις πλατείες των χωριών και πόλεων της Δυτικής Μακεδονίας, αλλά και του Αμύνταιου, τη Δευτέρα στις 11 το πρωί, οι αγρότες ρίχνουν την αυλαία

Με πορείες -επάνω στα τρακτέρ τους- στις πλατείες των χωριών και πόλεων της Δυτικής Μακεδονίας, αλλά και του Αμύνταιου, τη Δευτέρα στις 11 το πρωί, οι αγρότες ρίχνουν την αυλαία των κινητοποιήσεών τους, που διήρκησαν για περισσότερο από ένα μήνα, όπως επισήμανε, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο επικεφαλής της συντονιστικής επιτροπής, Δημήτρης Μόσχος.

«Φεύγουμε με το κεφάλι ψηλά και υποσχόμαστε σε όλους τους Έλληνες ότι η επιστροφή μας στο φυσικό μας περιβάλλον, δεν σημαίνει ότι καταθέσαμε τα όπλα», υπογράμμισε ο ίδιος, προσθέτοντας «παρακολουθούμε τις εξελίξεις και είμαστε έτοιμοι να δράσουμε ανά πάσα ώρα και στιγμή».

Ο κ. Μόσχος δήλωσε, επίσης, «απόλυτα ικανοποιημένος» για τη στάση και συμπεριφορά της μεγαλύτερης μερίδας των Ελλήνων πολιτών, των άλλων κοινωνικών και επαγγελματικών ομάδων της χώρας, για τη στήριξη που έδειξαν και «ζητάμε την κατανόησή τους για την ταλαιπωρία που προκάλεσαν οι πολυήμερες κινητοποιήσεις μας στους ελληνικούς δρόμους».

Αύριο οι συμμετέχοντες στα προαναφερόμενα μπλόκα θα συμμετέχουν στην κινητοποίηση του Κιλελέρ, στις 12.30, ενώ μέχρι και την προσεχή Δευτέρα οπότε και έχουν προγραμματίσει τις πορείες, κρατούν παρατεταγμένα τα τρακτέρ στην άκρη των δρόμων, στα σημεία που είχαν «κατασκηνώσει».