Νέες συνεργασίες της Gaia Επιχειρείν προς όφελος των αγροτών

Νέες συνεργασίες της Gaia Επιχειρείν προς όφελος των αγροτών

Μια σειρά συνεργασιών με τις εταιρείες Wind Eλλάς, Coral – Shell, NRG και Συνεταιριστική Ασφαλιστική ανακοίνωσε την Τετάρτη 13 Απριλίου σε συνέντευξη Τύπου στην Αίγλη Ζαππείου, η Gaia Eπιχειρείν.

Όπως ανακοινώθηκε, στο πλαίσιο των συνεργασιών, προσφέρονται παροχές σε όσους δραστηριοποιούνται στον πρωτογενή τομέα, όπως για παράδειγμα σημαντικά προνόμια σε προϊόντα κινητής τηλεφωνίας της Wind (εκπτώσεις 20 – 30%), ασφάλισης, εκπτώσεις στο τιμολόγιο του ηλεκτρικού ρεύματος (από την εταιρεία NRG ύψους 13,5%) κ.α.

«Αν και δουλεύουμε σε χώρους πολύ διαφορετικούς, αξιοποιήσαμε τον κοινό πελατοκεντρικό μας προσανατολισμό και βρήκαμε το τρόπο να δημιουργήσουμε κοινές πρωτοβουλίες με πολύ σημαντικό αντίκρισμα» ανέφερε ο πρόεδρος της Gaia Eπιχειρείν, Χριστόδουλος Αντωνιάδης, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του.

Υπογράμμισε μάλιστα, ότι «μπορούμε να στηριζόμαστε στη συστράτευση δημιουργικών και παραγωγικών δυνάμεων και να δουλέψουμε συστηματικά με τους ανθρώπους της υπαίθρου, έχοντας κοινό όραμα και στόχους».

Από την πλευρά του ο Γιάννης Κουφουδάκης, Διευθύνων Σύμβουλος της GAIA Eπιχειρείν σημείωσε ότι με τις συλλογικές δράσεις σαν και αυτές η GAIA συμβάλει στη μείωση του κόστους καλλιέργειας των αγροτών της χώρας το οποίο είναι από τα υψηλότερα παγκοσμίως. «Ότι όφελος προκύπτουν από αυτές τις δράσεις είναι μόνο προς όφελος των αγροτών», συμπλήρωσε ο κ. Κουφουδάκης.

Αναλυτικό ρεπορτάζ με τις προσφορές των εταιρειών προς τους αγρότες στο φύλλο 24 της «ΥΧ» που θα κυκλοφορήσει στα περίπτερα την Παρασκευή 15 Απριλίου