Αυξημένες οι εξαγωγές για τα χανιώτικα προϊόντα

Αυξημένες οι εξαγωγές για τα χανιώτικα προϊόντα
-Διαφήμιση-
gaia-sense

Ανοδική πορεία καταγράφουν  οι εξαγωγές των τοπικών προϊόντων του νομού Χανίων. Η αύξηση των εξαγωγών σήμερα εκτιμάται στο 250% και ο ετήσιος τζίρος υπολογίζεται στα 100 εκατ. ευρώ. Οι συνέργειες, ωστόσο ενδέχεται να φέρουν ακόμη καλύτερα αποτελέσματα, όπως αναφέρθηκε από εκπρόσωπο των Χανιώτικων επιχειρήσεων. 

Ειδικότερα, την επισήμανση αυτή έκανε ο πρόεδρος του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Χανίων, Γιάννης Μαργαρώνης, στο πλαίσιο συνάντησης που είχαν, με πρωτοβουλία του ΕΒΕΧ, εκπρόσωποι επιχειρήσεων από τα Χανιά, με αντιπροσώπους από δέκα επιχειρήσεις εισαγωγής τροφίμων, χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Οι B2B, όπως αποκαλούνται οι συναντήσεις, πραγματοποιήθηκαν στον χώρο του Πνευματικού Κέντρου Χανίων, σε συνεργασία του Επιμελητηρίου με την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων.

« Η δράση μας αυτή εντάσσεται στην προσπάθεια που καταβάλει το Επιμελητήριο για αύξηση της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων του τόπου μας», επεσήμανε, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου, τονίζοντας ότι «η πιστοποίηση και η ποιότητα των προϊόντων αποτελούν το “διαβατήριο” για να κατακτήσουν τις διεθνείς αγορές».

-Διαφήμιση-