Σε Αγγλία και Καναδά «ταξίδεψαν» η σταφίδα και το ελαιόλαδο της Παναιγιάλειου Ένωσης Συνεταιρισμών

stafida-panaigialeios
Σταφιδαμπελώνες
-Διαφήμιση-
Σπούδασε την αγροτική ειδικότητα που σου αρέσει εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

Σημαντική για την ενίσχυση της εξωστρέφειάς της και τη διείσδυσή της ολοένα και περισσότερο στις ξένες αγορές, ήταν η παρουσία της Παναιγιαλείου Ένωσης Συνεταιρισμών σε δύο μεγάλες διεθνείς εκθέσεις.

Η μαύρη κορινθιακή σταφίδα «Βοστίτσα» και το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο «Ελίκη» είχαν την τιμητική τους, καθώς παρουσιάστηκαν στην έκθεση «Natural & Organic Products Europe» του Λονδίνου, αποσπώντας εξαιρετικά σχόλια από τους επισκέπτες.

-Διαφήμιση-
vamvaki prasino skouliki

Η διοίκηση της Ένωσης συναντήθηκε με συνεργάτες της στην Αγγλία και είχε επαφές με ανθρώπους του διεθνούς εμπορίου, από διάφορες χώρες, όπως και τους πιο πολλούς από τους 10.000 επισκέπτες.

Η Ένωση ήταν παρούσα και στη μεγαλύτερη Έκθεση Τροφίμων και Ποτών της Βορείου Αμερικής (SIAL Canada), που έγινε στο Μόντρεαλ. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης έγινε παρουσίαση των διεθνώς αναγνωρισμένων προϊόντων της Αιγιάλειας, επιτυγχάνοντας με αυτόν τον τρόπο σημαντική διεύρυνση της πελατειακής της βάσης.

Ο διευθυντής της ΠΕΣ, Μίλτος Σταυρόπουλος, είχε ιδιαίτερη συνάντηση και συζήτηση με την οικονομική και εμπορική σύμβουλο της ελληνικής πρεσβείας, Σοφία Τσαμίχα.

Ένας από τους κυρίαρχους στόχους που τέθηκαν στη συζήτηση ήταν η είσοδος των προϊόντων της ΠΕΣ στην αγορά των ΗΠΑ, καθώς με τον τρόπο αυτό θα στηριχθεί ακόμα περισσότερο ο ντόπιος παραγωγός, που παράγει με ιδιαίτερη φροντίδα και αγάπη ποιοτικά και ασφαλή προϊόντα.

-Διαφήμιση-
gaia epicheirein congress