Άνοιξε και επίσημα την αυλαία της επιτραπέζιας στη Στυλίδα ο Συνεταιρισμός

Τις τιμές αγοράς επιτραπέζιων ελιών φετινής εσοδείας, ανακοίνωσε σήμερα, Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου, ο Αγροτικός Ελαιουργικός Συνεταιρισμός Στυλίδας, δίνοντας ένα στίγμα για το που θα κινηθεί φέτος η αγορά ειδικότερα στην ποικιλία της Κονσερβολιάς.

Χαμηλότερα της περσινής κατά 10 λεπτά στις πρώτες κατηγορίες καταγράφονται οι τιμές, με τα 110 τεμάχια πράσινης Κονσερβολιάς να αγοράζονται στο 1,30, ενώ, αυξημένη τιμή κατά δέκα λεπτά έχουν οι πράσινες βιολογικές. Για τα 200 κομμάτια της ίδιας ποικιλίας η τιμή έχει οριστεί στα 70 λεπτά/κιλό. Αντίστοιχα στο 1,30 ευρώ/κιλό αγοράζονται τα 110 τεμάχια της ποικιλίας Χαλκιδικής.

Σε περίπτωση που αναπροσαρμοστούν οι τιμές προς τα επάνω, θα αφορούν όλες τις ποσότητες που παρελήφθησαν από την έναρξη της συγκέντρωσης, διευκρινίζει σε υποσημείωση ο σ/σμος.

Δείτε ΕΔΩ τον πίνακα με τις τιμές αγοράς επιτραπέζιων ελιών του ΑΕΣ Στυλίδας

Διαβάστε περισσότερα για το που θα κυμανθούν φέτος οι τιμές, στις βασικότερες επιτραπέζιες ποικιλίες, αλλά και την εικόνα του προϊόντος στις παραγωγικές περιοχές της χώρας, στο αναλυτικό ρεπορτάζ της «ΥΧ» που κυκλοφορεί αυτή την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου.

Τις τιμές για την πράσινη ελιά ανακοίνωσε ο ΑΣ Κανούργιου