Απασχόληση φοιτητών στην εφοδιαστική αλυσίδα

Απασχόληση φοιτητών στην εφοδιαστική αλυσίδα
-Διαφήμιση-
Σπούδασε την αγροτική ειδικότητα που σου αρέσει εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

Με στόχο την ενημέρωσή τους για τα προγράμματα διδασκαλίας και την ανταλλαγή απόψεων με τους αρμόδιους της διοίκησης του τμήματος Logistics (εφοδιαστική αλυσίδα) των ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας για διεύρυνση της συνεργασίας, εκπρόσωποι της κλαδικής ομάδας εργασίας Logistics του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου θα πραγματοποιήσουν επίσκεψη στη σχολή στις 19 Ιανουαρίου.

Αντικείμενο των συναντήσεων είναι η διερεύνηση του ενδεχομένου αύξησης των θέσεων πρακτικής άσκησης και μεγιστοποίησης των δυνατοτήτων για τη μελλοντική απασχόληση των φοιτητών στην Ελληνική αγορά εργασίας μέσω διεύρυνσης του προγράμματος σπουδών του Τμήματος Logistics και της συνεργασίας με τις εταιρίες-μέλη του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου.

-Διαφήμιση-
vamvaki prasino skouliki

Τα μέλη της Κλαδικής Ομάδας Εργασίας Logistics, σε συνέχεια της επιτυχημένης παρουσίας που είχαν στο πρώτο Ελληνικό Ομαδικό Περίπτερο -το οποίο διοργανώθηκε με πρωτοβουλία του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου, στη Διεθνή Έκθεση Transport Logistic στο Μόναχο το 2017 και λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες της αγοράς, έκριναν αναγκαίο να επικεντρωθούν το 2018 σε θέματα που αφορούν την εκπαίδευση στον κλάδο. Για το λόγο αυτό, εξάλλου, με σύντομη εισήγησή του, συμμετείχε και εκπρόσωπος του Τμήματος Logistics των ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας στη 14η Συνεδρίαση της Ομάδας Εργασίας το 2017.

Η ομάδα δημιουργήθηκε το 2015 με πρωτοβουλία του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου με στόχο τη διάχυση της τεχνογνωσίας, την ανταλλαγή απόψεων και νέων ευκαιριών για την περαιτέρω ανάπτυξη του κλάδου των Logistics. Τo έργο της ομάδας επιλέγεται από τα μέλη της, τα οποία συνεδριάζουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

ΑΠΕ ΜΠΕ

-Διαφήμιση-
gaia epicheirein congress