Τα βελτιωμένα χαμηλά και στενά δενδροκομικά τρακτέρ για τους επαγγελματίες δενδροκαλλιεργητές

New Holland T3F

Η απόλυτη λύση για τις ανάγκες των δενδροκαλλιεργητών

Η New Holland έχει μακρά παράδοση υπεροχής και εδραιωμένης πρωτοπορίας στην κατασκευή ειδικών τρακτέρ για δενδροκαλλιέργειες. Σχεδιασμένα και κατασκευασμένα για να καλύψουν τις ανάγκες των επαγγελματιών δενδροκαλλιεργητών που αναζητούν ένα μηχάνημα με μικρές διαστάσεις και εξαιρετικές επιδόσεις από 55 έως 75hp. Τα νέα τρακτέρ της σειράς T3F μπορούν να κινηθούν με ευκολία μεταξύ των σειρών, προσφέροντας εξαιρετική απόδοση για εργασίες καλλιέργειας, φόρτωσης και οδικών μεταφορών. Επιπλέον, αυτά τα μηχανήματα συνεχίζουν την παράδοση της New Holland για εξαιρετική εργονομία, παρέχοντας στον χειριστή ένα άνετο περιβάλλον εργασίας με απλά και εύχρηστα χειριστήρια. Στην κατηγορία των ειδικών τρακτέρ, υπάρχει χώρος μόνο για τρακτέρ New Holland ανάμεσα στις σειρές των δέντρων σας.

Δυνατό και Συμπαγές

Εφοδιασμένα με κινητήρες turbo και intercooler και με το μεγαλύτερο μοντέλο T3.80F να δίνει 75hp, η σειρά τρακτέρ T3F προσφέρει ασυναγώνιστη απόδοση σε ένα συμπαγές μηχάνημα.

Εξειδικευμένη Ευελιξία

Λίγα δενδροκομικά τρακτέρ μπορούν να ανταγωνιστούν την πολύπλευρη ευελιξία ενός τρακτέρ T3F. Το μικρό βάρος και οι συμπαγείς διαστάσεις δίνουν σε αυτό το τρακτέρ ένα πλεονέκτημα όταν εργάζεται σε περιορισμένους χώρους όπως οπωρώνες και αμπελώνες.

Η Άνεση αυξάνει την Παραγωγικότητα

Η κορυφαία εργονομία στην κατηγορία του καθορίζει αυτό το τρακτέρ. Η διασφάλιση της άνεσης των χειριστών κατά τη διάρκεια μεγάλων ημερών εργασίας ήταν η πρώτη προτεραιότητα σχεδιασμού και είναι εμφανής από τα προσεκτικά τοποθετημένα χειριστήρια.

Υδραυλική Υπεροχή

Το T3F είναι καλά εξοπλισμένο από πλευράς υδραυλικών, διαθέτει ανυψωτική ικανότητα 2.277 κιλά, μέσω δύο εξωτερικών βοηθητικών μπουκαλών και ξεχωριστές αντλίες για τα υδραυλικά και το τιμόνι. Το φιλικό προς το χρήστη σύστημα Lift-O-Matic™ κάνει τη λειτουργία του υδραυλικού πάντα πολύ πιο εύκολη.

New Holland T3LP

Το νέο χαμηλού προφίλ τρακτέρ για οπωρώνες μεγάλου πλάτους, θερμοκήπια και μικρές εκμεταλλεύσεις

Η New Holland έχει επίσης ιστορία στην κατηγορία των τρακτέρ χαμηλού προφίλ εδώ και πολλά χρόνια με τις σειρές T4000 & TD4F. Και πάλι η βασική παράμετρος σχεδιασμού του νέου T3LP είναι ένα τρακτέρ χαμηλού προφίλ για οπωρώνες και μικρές εκμεταλλεύσεις. Κατασκευασμένο για να ταιριάζει τέλεια στις ανάγκες των αγροτών. Έχει χαμηλό κέντρο βάρους, διατηρώντας παράλληλα αρκετή απόσταση από το έδαφος για να αντιμετωπίζει εύκολα τα ανώμαλα εδάφη. Χάρη στις διαστάσεις του, το νέο T3LP είναι η καλύτερη επιλογή για καλλιέργειες εσπεριδοειδών, ξηρών καρπών όπως οι αμυγδαλιές, οι φιστικιές και φουντουκιές που απαιτούν εργασίες κάτω από τα κλαδιά ή ανάμεσα σε δένδρα με φαρδύτερες σειρές. Το New Holland T3LP είναι επίσης μία καλή λύση για θερμοκήπια γιατί έχει την ικανότητα να περνάει κάτω από χαμηλές πόρτες και έχει επίσης μεγάλη ανυψωτική ικανότητα χάρη στο νέο σχεδιασμό του υδραυλικού.

Δυνατοί και Αποτελεσματικοί

Κινητήρες της FPT Industrial με εκπομπές καυσαερίων Stage V, 3-κύλινδροι με turbo και intercooler, με ιπποδύναμη έως 75hp προσφέρουν απαράμιλλη απόδοση σε ένα μηχάνημα χαμηλού προφίλ.

Εφαρμογές Χαμηλού Προφίλ

Μόνο το νέο T3LP έχει την πολύπλευρη ευελιξία ενός τρακτέρ χαμηλού ύψους. Το μακρύ μεταξόνιο, ο φαρδύτερος άξονας και οι ρυθμίσεις ανοίγματος των τροχών στο T3LP το κάνουν την ιδανική επιλογή για θερμοκήπια, οπωρώνες ξηρών καρπών, πτηνοτροφεία και άλλες παρόμοιες εφαρμογές.

Στυλ και Εργονομία

Ο πιο πρόσφατος σχεδιασμός της New Holland και η μεγαλύτερη άνεση για τον χειριστή συνδυάζονται στο νέο T3LP. Όλα τα χειριστήρια και το κορυφαίας άνεσης κάθισμα χειριστή είναι εργονομικά τοποθετημένα για να προσφέρουν άνεση, ασφάλεια και λιγότερη κούραση.

Δυνατά Υδραυλικά

Η νέα σειρά T3LP έχει ένα νέο σχεδιασμό του υδραυλικού ώστε το τρακτέρ να παραμένει χαμηλό και να προσφέρει έως 2.800 κιλά ανυψωτική ικανότητα με βοηθητικές μπουκάλες. Επιπλέον, είναι η τέλεια επιλογή για ελαφρές εργασίες με φορτωτή χάρη στο στιβαρό σχεδιασμό και την μεγάλη αντοχή του μπροστινού άξονα.